Zoeken
Ruby Coene - De Grote Race

De Grote Race

Ruby Coene

Een fantastisch debuut vol actie, humor en spanning
Omschrijving

Als de elfjarige tweeling Li en Nao op familiebezoek gaat naar Taiwan, vreest vooral Li dat het een saaie zomer wordt. Maar niets blijkt minder waar...

Op de eerste avond dat Li en Nao bij hun opa en oma zijn, worden hun ouders ontvoerd. Nog voordat ze doorhebben wat er gebeurd is, komt een vreemde man de kamer binnen. Hij noemt zichzelf Muis en zegt dat hij weet waar hun ouders zijn. Muis beweert dat hij een van de winnaars is van de Grote Race, de wedstrijd die heeft bepaald welke dieren nu zijn opgenomen in de Chinese dierenriem. Natuurlijk wilden alle dieren deze race winnen om een plekje in de dierenriem te bemachtigen, maar er was slechts plek voor twaalf. En Muis' overwinning was niet eerlijk, hij speelde vals. Hij verraadde zijn beste vriendin Kat, waardoor zij de race verloor. Nu is Kat terug en ze is uit op wraak, wraak op de afstammelingen van Muis. En dat, vertelt Muis, zijn Li en Nao. Als Li en Nao hun ouders ooit terug willen zien, moeten ze Kat opsporen en verslaan. In een poging Kat te vinden, reizen Li en Nao langs alle dieren uit de dierenriem en vragen ze om hulp. Maar de dieren lijken soms wel in raadsels te praten... Zal de tweeling hun ouders op tijd weten te redden uit de klauwen van Kat?

Een boek vol actie, humor én puzzels om samen met Li en Nao op te lossen.

Fragment

Auteur: Ruby Coene
Auteur

Ruby Coene (1986) heeft haar eigen praktijk als kinder- en jeugdtherapeut in Utrecht. Naast schrijven is ze gek op lezen en reizen. Haar debuut, De Grote Race, is een interactief verhaal vol fantasie waarin oude legendes tot leven komen. De Zussenmeren is het vervolg hierop, dat weer vol staat met raadsels en puzzels om samen met Li en Nao op te lossen! Ruby kwam op het idee voor De legendes van Li en Nao toen haar Taiwanese schoonzus haar vertelde over de vele spannende legendes uit haar land.

Edities & Details
Paperback: De Grote Race - Ruby Coene
ISBN: 9789048871674
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 19-07-2023
Prijs: € 23,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Gebonden: De Grote Race - Ruby Coene
ISBN: 9789048859047
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 20-05-2021
Prijs: € 16,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: De Grote Race - Ruby Coene
ISBN: 9789048859054
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-05-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Audio download: De Grote Race - Ruby Coene
ISBN: 9789048859061
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-05-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 345 minuten

Bestel

Serie: De legendes van Li en Nao Illustrator: Kristel Steenbergen Voorlezer: Jeske van de Staak Voorlezer: Ricardo Blei NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: landen, culturen en nationale identiteit THEMA: Taiwan THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Legends, Myths, Fables / Asian BISAC: JUVENILE FICTION / Interactive Adventures
Nieuws
(Voor)leestips voor de vervroegde kerstvakantie

(Voor)leestips voor de vervroegde kerstvakantie

De kerstvakantie is met één weekje vervroegd en weet jij nog niet hoe je de kinderen drie weken lang moet bezig houden? Ga dan vooral even naar de boekhandel dit weekend en haal een van deze heerlijke (voor)leesboeken in huis, zodat jullie samen kunnen genieten van een heerlijke kerstvakantie vol winterse taferelen, spanning, puzzels en humor! Lees meer »

Onze 8+ cadeautips

Onze 8+ cadeautips

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor iemand van 8 tot 12 jaar? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Boeken in de pers - week 44

Boeken in de pers - week 44

In week 44 van 2021 staat het nieuws vol met allerlei Overamstel titels! Lees meer »

Boeken
Greg James en Chris Smith - Super Normaal en de superschurken
Greg James en Chris Smith
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli
Tjerk Noordraven - De horrorhoeve
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws