Zoeken
Matt Haig - Een jongen met de naam Kerstmis

Een jongen met de naam Kerstmis

Matt Haig

Het echte en magische verhaal van de kindertijd van de kerstman
Omschrijving

Nikolas woont met zijn vader in Finland, waar ze het niet al te ruim hebben. Wanneer Nikolas' vader de kans krijgt om veel geld te verdienen, neemt hij die meteen aan. Hij gaat op reis naar het noorden om te helpen bewijzen dat Elfhelm, het legendarische elfendorp, echt bestaat en laat Nikolas achter bij de kwaadaardige, kinderhatende tante Carlotta. Het duurt niet lang voor Nikolas het niet meer uithoudt en op zoek gaat naar zijn vader.

Fragment

Media
Quotes
Trouw
'De kerstgedachte wordt de lezer vooral aan het eind flink ingepeperd: goed zijn is beter dan rijk zijn, niets is zo fantastisch als doen wat juist is. Gelukkig is de andere boodschap is wat minder braaf: "Een onmogelijkheid is een mogelijkheid die je nog niet snapt." Met andere woorden: wie niet gelooft dat de Kerstman bestaat, begrijpt er maar weinig van.'
Bas Maliepaard
Auteur: Matt Haig
Auteur

Matt Haig (1975) is zeer veelzijdig: hij schrijft romans, kinderboeken, non-fictie en filmscenario's. In 2015 verscheen bij Lebowski Reasons to Stay Alive, waarin Haig openhartig spreekt over zijn depressie. Zijn werk wordt gepubliceerd in meer dan dertig landen en hij heeft wereldwijd ruim drie miljoen boeken verkocht. Middernachtbibliotheek won in 2020 de Goodreads Choice Award for Fiction en stond wekenlang in de New York Times-bestsellerlijst.

Edities & Details
Gebonden: Een jongen met de naam Kerstmis - Matt Haig
ISBN: 9789048862726
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 22-10-2021
Prijs: € 12,50
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Audio download: Een jongen met de naam Kerstmis - Matt Haig
ISBN: 9789048862177
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-10-2021
Prijs: € 9,99
Speelduur: 270 minuten

Bestel

Paperback: Een jongen met de naam Kerstmis - Matt Haig
ISBN: 9789048845774
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 14-05-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 254 pagina's

Bestel

Gebonden: Een jongen met de naam Kerstmis - Matt Haig
ISBN: 9789048832712
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 15-11-2016
Prijs: € 17,50
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Een jongen met de naam Kerstmis - Matt Haig
ISBN: 9789048832729
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-11-2016
Prijs: € 8,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Vertaler: Karin Pijl Voorlezer: Job Schuring NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: vieringen, feestdagen, festivals en speciale evenementen THEMA: Kerstmis THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / Christmas & Advent
Nieuws
(Voor)leestips voor de vervroegde kerstvakantie

(Voor)leestips voor de vervroegde kerstvakantie

De kerstvakantie is met één weekje vervroegd en weet jij nog niet hoe je de kinderen drie weken lang moet bezig houden? Ga dan vooral even naar de boekhandel dit weekend en haal een van deze heerlijke (voor)leesboeken in huis, zodat jullie samen kunnen genieten van een heerlijke kerstvakantie vol winterse taferelen, spanning, puzzels en humor! Lees meer »

Onze 8+ cadeautips

Onze 8+ cadeautips

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor iemand van 8 tot 12 jaar? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Leesfragment 'Een jongen met de naam Kerstmis'

Leesfragment 'Een jongen met de naam Kerstmis'

Het is alweer halverwege november en dus bijna tijd voor kerst! En hoe kun je beter in de stemming komen dan met een heerlijk kerstig boek. Een boek waarvan er binnenkort zelfs een film op Netflix komt. Dit kan natuurlijk maar over één boek gaan: Een jongen met de naam Kerstmis van Matt Haig! Ben jij benieuwd naar dit boek? Lees dan hier alvast een leesfragment. Lees meer »

Boeken
Nadia Shireen - Grimwoud
Nadia Shireen
Matt Haig - Eefje en de dieren
Matt Haig

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws