Zoeken
Leesfragment 'Een jongen met de naam Kerstmis'
Het is alweer halverwege november en dus bijna tijd voor kerst! En hoe kun je beter in de stemming komen dan met een heerlijk kerstig boek. Een boek waarvan er binnenkort zelfs een film op Netflix komt. Dit kan natuurlijk maar over één boek gaan: Een jongen met de naam Kerstmis van Matt Haig! Ben jij benieuwd naar dit boek? Lees dan hier alvast een leesfragment.

Leesfragment 'Een jongen met de naam Kerstmis'

Gepubliceerd op 11 november, 2021 om 17:34, aangepast op 11 november, 2021 om 17:35

Het echte en magische verhaal van de kindertijd van de kerstman.

Nikolas woont met zijn vader in Finland, waar ze het niet al te ruim hebben. Wanneer Nikolas' vader de kans krijgt om veel geld te verdienen, neemt hij die meteen aan. Hij gaat op reis naar het noorden om te helpen bewijzen dat Elfhelm, het legendarische elfendorp, echt bestaat en laat Nikolas achter bij de kwaadaardige, kinderhatende tante Carlotta. Het duurt niet lang voor Nikolas het niet meer uithoudt en op zoek gaat naar zijn vader.

Download: Leesfragment
Auteurs
Auteur: Matt Haig

Matt Haig (1975) is zeer veelzijdig: hij schrijft romans, kinderboeken, non-fictie en filmscenario's. In 2015 verscheen bij Lebowski het autobiografische Redenen om te blijven leven, waarin Haig openhartig spreekt over zijn depressie. Haigs werk wordt gepubliceerd in meer dan dertig landen en hij heeft wereldwijd ruim drie miljoen boeken verkocht. Middernachtbibliotheek won in 2020 de Goodreads Choice Award for Fiction en staat al wekenlang in de The Sunday Times- en The New York Times-bestsellerlijst.

Boeken
Matt Haig, illustrated by Chris Mould - Een jongen met de naam Kerstmis
Matt Haig, illustrated by Chris Mould

Het echte en magische verhaal van de kindertijd van de kerstman

Matt Haig, illustrated by Chris Mould - Het meisje dat Kerstmis redde
Matt Haig, illustrated by Chris Mould

Wat is ervoor nodig om in magie te geloven?

Matt Haig, illustrated by Chris Mould - Vader Kerstmis en ik
Matt Haig, illustrated by Chris Mould

Laat de strijd om Kerstmis beginnen!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws