Zoeken
Alison Farrell - Fiets!

Fiets!

Alison Farrell

Omschrijving

Kleine Etta Olifant vindt het altijd fijn om bij haar tante op bezoek te gaan. Tante Ellen woont namelijk op een heel speciale plek: in Fietsstad!
Vanavond is het tijd voor de jaarlijkse Sterrenlichtparade, maar de uitnodigingen zijn nog niet verstuurd! Gelukkig is burgemeester Slak ermee bezig. En misschien kan Etta hem wel een handje helpen?

In het detailrijke en betoverende Fiets! worden de lezers meegenomen op een zoek-en-vind-tocht door een onweerstaanbaar charmante stad, waar echt iedereen fietst: uilen op boekenfietsen, varkens in fietstaxi's en giraffen op vouwfietsen - niets is te gek!

Fragment

Auteur: Alison Farrell
Auteur

Alison Farrell komt uit Portland, Oregon en heeft een grote fietscollectie: o.a. een tandem, een bakfiets, een eenwieler en een mountainbike. Dat haar eerste boek Fiets! dit vervoermiddel in het zonnetje zet, zal dus niemand verbazen.

Edities & Details
Gebonden: Fiets! - Alison Farrell
ISBN: 9789048843183
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 20-03-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Digitale download: Fiets! - Alison Farrell
ISBN: 9789048843190
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-03-2018
Prijs: € 4,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: vervoer en voertuigen THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: stad en stadsleven THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Prentenboeken THEMA: Fietsen en niet-gemotoriseerd vervoer: algemeen en onderhoud THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 3 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Transportation / General BISAC: TRANSPORTATION / Bicycles BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General BISAC: JUVENILE FICTION / Lifestyles / City & Town Life
Nieuws
De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is om te proberen om onze goede voornemens waar te maken. Een tip van ons om het jaar een stuk mooier te maken? Lees elke dag voor aan je kinderen, het is ongelofelijk goed voor ze en creëert vaak mooie herinneringen! Lees meer »

Boeken
Christian Borstlap - Is er leven op je neus?
Christian Borstlap
Deborah Marcero - In een potje
Deborah Marcero

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws