Zoeken
Lysette van Geel - Operatie: oma Sjannie

Operatie: oma Sjannie

Lysette van Geel

Benodigdheden 'Operatie: oma Sjannie': Stalen zenuwen - Een goede verstopplek - Een kidnap (OMG)
Omschrijving

Amare is elf jaar en woont met haar ouders en vervelende zus Jet in een dorpje in Zeeland. Ze is vaak bij haar lieve, gekke oma Sjannie die een paar straten verderop woont. Vaak helpt ze haar dan een beetje, want oma Sjannie is wat vergeetachtig aan het worden en ziet ook niet meer zo goed. Als oma Sjannie na een val in het ziekenhuis belandt, willen de ouders van Amare haar naar een bejaardentehuis sturen. Ze zijn zelf veel te druk om voor haar te zorgen.
Maar Amare weet dat oma Sjannie bejaardentehuizen haat! Ze vindt ze verschrikkelijk! Amare besluit om haar oma uit het ziekenhuis te kidnappen en haar te verstoppen op de zolder van hun eigen huis, zonder dat iemand het weet. Maar dan staat de politie ineens voor de deur en starten haar ouders een zoektocht in de buurt. Amare moet alles op alles zetten om haar geheim te bewaren.

Fragment

Auteur: Lysette van Geel
Auteur

Lysette van Geel is journalist. Ze heeft jarenlang als verslaggever en presentator bij het NOS Jeugdjournaal gewerkt. Daar kwam ze erachter dat ze het schrijven van kinderboeken eigenlijk ook heel leuk vindt. In 2017 verscheen haar debuut, De vlucht van Omid, dat gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van de Iraanse Omid Aghondi. Operatie: oma Sjannie is haar tweede boek. Ook maakte ze samen met Aron Dijkstra het speelse prentenboek Ik bepaal!.

Edities & Details
Paperback: Operatie: oma Sjannie - Lysette van Geel
ISBN: 9789048862825
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2021
Prijs: € 21,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Gebonden: Operatie: oma Sjannie - Lysette van Geel
ISBN: 9789048845057
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 28-01-2019
Prijs: € 16,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Digitale download: Operatie: oma Sjannie - Lysette van Geel
ISBN: 9789048845064
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-01-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 176 pagina's

Bestel

Illustrator: Karst-Janneke Rogaar NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: humor BISAC: JUVENILE FICTION / Family / Multigenerational
Boeken
Bies van Ede - Biko en Loeki
Bies van Ede
Ruby Coene - De Zussenmeren
Ruby Coene
Holly Black & Cassandra Clare - Magisterium boek 2 - De Koperen Vuist
Holly Black & Cassandra Clare

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws