Zoeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het cijferwinkeltje

Het cijferwinkeltje

Marianne Busser & Ron Schröder

Omschrijving

Oma Blom is dol op cijfers en tellen en rekenen. Ze vindt dat allemaal zo leuk dat ze, naast het letterwinkeltje van opa Brom, een cijferwinkeltje heeft geopend. Daar verkoopt oma cijfers, en ze vertelt aan iedereen hoe handig het is als je de cijfers kent en allerlei sommetjes kunt maken.

'Want - zegt oma - op de wereld
dat kan ik je wel voorspellen
zou ontzettend veel verkeerd gaan
als geen mens zou kunnen tellen...'

Hét boek voor alle kinderen die graag iets over cijfers, sommetjes, groot en klein, meer en minder, en andere rekenbegrippen willen leren.

Auteur: Marianne Busser
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters.www.mariannebusser-ronschroder.info

Auteur: Ron Schröder
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters. www.mariannebusser-ronschroder.info

Edities & Details
Digitale download: Het cijferwinkeltje - Marianne Busser & Ron Schröder
ISBN: 9789048828791
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 14-05-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Gebonden: Het cijferwinkeltje - Marianne Busser & Ron Schröder
ISBN: 9789048825684
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-01-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Serie: De Winkeltjes NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: verhalen in dichtvorm THEMA: Prentenboeken THEMA: Ontwikkeling: cijfers en tellen THEMA: Prentenboeken: verhalenboeken: Verbeelding en spel BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / Counting & Numbers BISAC: JUVENILE FICTION / Imagination & Play BISAC: JUVENILE FICTION / Stories in Verse (see also Poetry)
Boeken
Patty Brard - Bibi & Lulu
Patty Brard
Marianne Busser & Ron Schröder - Van snoepjesproever tot matrassentester
Marianne Busser & Ron Schröder
Amy Krouse Rosenthal - Elin de eenhoorn
Amy Krouse Rosenthal

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws