Zoeken
Carry Slee - Opgepast, ik lust een hele boekenkast

Opgepast, ik lust een hele boekenkast

Carry Slee

Omschrijving

De kinderen van De Grote Beer groep 3
Opgepast, ik lust een hele boekenkast
De kinderen van De Grote Beer gaan naar groep 3. Bij juf Koosje in de klas begint het echte werk: rekenen, schrijven en lezen! Dat vinden ze bijna allemaal leuk; er zitten echte leesbeesten in de klas. Met dierendg komen er ook beesten op school, maar geen echte... de kinderen mogen hun knuffels meenemen. De tijger van Lisa komt zelfs in een boom terecht. Bij het bezoek aan de bibliontheek vindt Daan eindelijk zijn favoriete boek: over vrachtwagens. Als de dagen langer worden, maakt juf met de kinderen een lentetafel en een toneelstuk over koning Winter en de lentefee. Kim en Frank zijn verliefd op elkaar, en jif wordt stevig geplaagd met haar nieuwe vriend. Na een spannende speurtocht nemen de kinderen ten slotte afscheid van groep 3.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Opgepast, ik lust een hele boekenkast - Carry Slee
ISBN: 9789048860395
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2021
Prijs: € 4,99
Speelduur: 89 minuten

Bestel

Paperback: Opgepast, ik lust een hele boekenkast - Carry Slee
ISBN: 9789049922382
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 22-05-2007
Prijs: € 7,95
Omvang: 79 pagina's

Bestel

Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Boeken
Carry Slee - Iris en Michiel
Carry Slee
Carry Slee - Hieperdepiep!
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws