Zoeken
Victoria Farkas - De dierenpolitie en het stekelige mysterie

De dierenpolitie en het stekelige mysterie

Victoria Farkas

Omschrijving

Het is herfstvakantie en Merel gaat met haar familie een weekje naar de Veluwe. Meteen bij aankomst vindt Merel een zieke egel in de tuin van het vakantiehuisje. Ze vangt het beestje en brengt het naar de dichtstbijzijnde egelopvang. Als ze de volgende dag gaat kijken hoe het met het egeltje is, slaat de schrik Merel om het hart: alle hokken zijn leeg. De opvang is een bende, alles ligt overhoop. Merel laat het er niet bij zitten en besluit de hulp van haar beste vriend Beer in te schakelen om uit te zoeken wie hier achter zit. Samen met Joris en Kiki, twee plaatselijke dierenvrienden, raken ze verwikkeld in een razend spannend, stekelig mysterie.
De dierenpolitie en het stekelige mysterie is het derde deel in de succesvolle serie over Merel en Beer!

Auteur: Victoria Farkas
Auteur

Victoria Farkas (1973) woont en werkt in Amsterdam. Met Bitter stapt zij op het pad van de klassieke whodunit en voert deze naar het Amsterdam van de 21ste eeuw.Bitter is de eerste in een reeks whodunits waarin Lucy Lam de hoofdrol speelt.

Edities & Details
Digitale download: De dierenpolitie en het stekelige mysterie - Victoria Farkas
ISBN: 9789048810208
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 6,49

Bestel

NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: huisdieren en dierenverzorging BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / Pets BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories
Boeken
Nadia Shireen - Grimwoud
Nadia Shireen
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 1
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws