Zoeken
Pieter Feller - Kolletje gaat op schoolreisje

Kolletje gaat op schoolreisje

Pieter Feller

Omschrijving

Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag krijgt Kolletje toversokken. Telkens als ze 'Katharina Orselia Laetitia' zegt, gebeuren er wonderlijke dingen!
Kolletje gaat met haar klas op schoolreisje. Samen met haar vriendinnetjes Brenda en Sanne beleeft ze van alles. Ze ontmoeten een jongetje, redden een kikker en lachen om de vader van Kevin. Na een heerlijke picknick stappen ze doodmoe in de bus. Als de bus weer bij het schoolplein aankomt, is hij vreemd genoeg leeg. Waar zijn alle kinderen gebleven? Doerak, het slimme hondje van meneer De Jong, heeft het als eerste in de gaten.

Auteur: Pieter  Feller
Auteur

Pieter Feller wist al vroeg dat hij schrijver wilde worden, maar het duurde even voor zijn eerste boek verscheen. Inmiddels heeft hij meer dan vijftig boeken geschreven, waarvan die over Kolletje misschien wel het bekendst zijn.

Edities & Details
Gebonden: Kolletje gaat op schoolreisje - Pieter Feller
ISBN: 9789048808946
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 07-06-2011
Prijs: € 12,95
Omvang: 64 pagina's

Bestel

NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Boeken
Pieter  Feller - De dikke Kolletje
Pieter Feller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws