Zoeken
Christian Borstlap - Alles leeft

Alles leeft

Christian Borstlap

Een kunstwerkje van een prentenboek dat het leven viert
Omschrijving

Alles leeft. Maar wat betekent dat precies? Dit boek geeft natuurlijk helemaal geen antwoord op die vraag. Wel is het een grappige introductie van dit wonderlijke fenomeen. Al het harige, gladde, gevederde leven in dit boek kruipt, gromt en vliegt erop los. Je hebt groot leven, klein leven en onzichtbaar leven. Je hebt zelfs leven dat 500 jaar oud kan worden. Het laat ons zien dat alles wat leeft verbonden is, want één ding over het leven is zeker: we doen het samen!

Auteur: Christian Borstlap
Auteur

Christian Borstlap is een Nederlandse illustrator, vormgever en artdirector. Hij is de oprichter van het creatief bureau Part of a Bigger Plan en werkt o.a. voor Louis Vuitton, Vogue en De Bijenkorf. Ook maakte hij video-installaties die zijn tentoongesteld in het Louvre, The Metropolitan Museum of Art in New York en het Rijksmuseum. Voor Artis en Micropia bedacht hij succesvolle campagnes zoals Artis de Partis, Alles leeft en Is er leven op je neus? Hieruit vloeide twee prachtige prentenboeken voort die al in veel landen werden gepubliceerd, maar nu voor het eerst in Nederland verschijnen.

Edities & Details
Gebonden: Alles leeft - Christian Borstlap
ISBN: 9789048864799
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 20-04-2022
Prijs: € 19,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

Digitale download: Alles leeft - Christian Borstlap
ISBN: 9789048864805
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-04-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

NUR: 274 - Prentenboeken (>6 jaar) NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen BISAC: JUVENILE NONFICTION / Philosophy BISAC: JUVENILE NONFICTION / Science & Nature / General (see also headings under Animals or Technology)
Boeken
Sam Loman - Friet flamingo
Sam Loman
Marianne Busser en Ron Schröder - Van zeppelin tot graafmobiel
Marianne Busser en Ron Schröder
Marianne Busser & Ron Schröder - Het jaar rond met de vier kaboutertjes
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws