Zoeken
Christian Borstlap - Alles leeft

Alles leeft

Christian Borstlap

Een kunstwerkje van een prentenboek dat het leven viert
Omschrijving

Leven. Wat is dat precies? Dit boek geeft natuurlijk helemaal geen antwoord op die vraag. Wel is het een grappige introductie van dit wonderlijke fenomeen. Al het harige, gladde, gevederde leven in dit boek kruipt, eet, gromt en vliegt erop los. Je hebt groot leven, klein leven en onzichtbaar leven. En je hebt zelfs leven dat 500 jaar oud kan worden! Alles leeft laat zien dat alles met elkaar verbonden is, want één ding is zeker: leven doen we samen!

Fragment

Auteur: Christian Borstlap
Auteur

Christian Borstlap is een Nederlandse illustrator, vormgever en artdirector. Hij is de oprichter van studio Part of a Bigger Plan en werkt o.a. voor Louis Vuitton, Vogue en De Bijenkorf. Ook maakte hij video-installaties die zijn tentoongesteld in het Louvre, The Metropolitan Museum of Art in New York en het Rijksmuseum. Voor Artis en Micropia bedacht hij succesvolle campagnes zoals 'Artis de Partis', 'Alles leeft' en 'Is er leven op je neus?'. Hieruit vloeiden twee prachtige prentenboeken voort die al in veel landen werden gepubliceerd, maar nu voor het eerst in Nederland verschijnen.

Edities & Details
Gebonden: Alles leeft - Christian Borstlap
ISBN: 9789048864799
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2022
Prijs: € 19,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

Digitale download: Alles leeft - Christian Borstlap
ISBN: 9789048864805
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

NUR: 274 - Prentenboeken (>6 jaar) NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen BISAC: JUVENILE NONFICTION / Philosophy BISAC: JUVENILE NONFICTION / Science & Nature / General (see also headings under Animals or Technology)
Nieuws
Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen

Nog op zoek naar een geschikt cadeau voor de feestdagen? Moon geeft advies op maat voor de kleintjes én voor de 8+-lezer.  Lees meer »

Kinderboekenweek 2022

Kinderboekenweek 2022

Van 5 t/m 16 oktober 2022 vindt de Kinderboekenweek plaats. Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen. Lees snel verder voor boekentips vol natuur-avontuur! Lees meer »

Wat verschijnt er in april

Wat verschijnt er in april

Het is lente! Hoewel het nog winter voelt, zitten wij met ons hoofd al bij het zonnige weer. We hebben deze maand weer een paar prachtige boeken voor jullie gepland. We zetten ze hier voor je op een rijtje!  Lees meer »

Boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Van zeppelin tot graafmobiel
Marianne Busser & Ron Schröder
Marianne Busser & Ron Schröder - De lessen van Beer
Marianne Busser & Ron Schröder
Lisa Manuels - Post voor Oscar
Lisa Manuels

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws