Zoeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Omschrijving

De twaalfjarige Britt uit de bestseller Dat heb ik weer! is dol op testjes maken. Over dieren, mode, vriendschap of verliefdheid ¿ je kunt het zo gek niet bedenken of Britt maakt er wel een testje bij. Voor de fans van DHIW zijn nu alle testjes gebundeld in een aantrekkelijke, voordelige uitgave. Leuk om samen met je vrienden de testjes te maken. En als je even geen zin hebt in testjes, lees je Britts mega love story. Zo hoef je je in de vakantie geen minuut te vervelen!

Dat heb ik weer! Alle testjes van Britt bevat ruim 50 testjes, 1 mega love story, heel veel grappige uitspraken van Britt en 5 ¿dat heb ik weer!¿-momenten van Carry Slee!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789049923747
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-07-2009
Prijs: € 10,00
Omvang: 105 pagina's

Bestel

Serie: Dat heb ik weer! NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen
Boeken
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli
Robin Raven - De kracht van pak
Robin Raven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws