Zoeken
diversen - Het leuke lenteboek - Een fabelachtig voorjaar

Het leuke lenteboek - Een fabelachtig voorjaar

diversen

Een leuke lentevoorleesbundel vol sprankelende verhalen
Omschrijving

In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente. Over de Lente die geen zin heeft om op te staan, een wel heel bijzonder ei, stoute lammetjes, de neef van de paashaas en nog veel meer!

Fragment

Auteur: Iris Boter
Auteur

Iris Boter (1972) studeerde af aan de kunstacademie in Kampen, waar ze nu ook woont met haar man, kind, poes en konijn.Iris werkt als illustrator en als schrijver. Ze illustreerde al meer dan honderd boeken, onder andere de Juf Braaksel-serie van Carry Slee. Voor Zootje ongeregeld schreef ze het verhaal én maakte ze de illustraties.

Auteur: Marjet Huiberts
Auteur

Marjet Huiberts (1960) was na haar theateropleiding een tijdlang docent dans op een basisschool. Daarna begon ze met het schrijven van liedjes en verhaaltjes voor Sesamstraat. Inmiddels schrijft ze al een hele tijd kinderboeken, waaronder de series over Aadje Piraatje en Ridder Florian.

Auteur: Marloes Kemming
Auteur

Marloes Kemming werd in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, ging ze in Amsterdam wonen. Daar schrijft ze romans, kinderboeken en artikelen. Naast schrijven houdt Marloes enorm van lezen, reizen en lekker eten.

Auteur: Lucas van de Meerendonk
Auteur

Na het afronden van de opleiding Journalistiek ging Lucas van de Meerendonk aan de slag als verslaggever voor onder andere Zapp Weekjournaal. Sinds 2017 is hij een van de vaste verslaggevers en presentatoren van het NOS Jeugdjournaal: zijn droombaan. Pas op voor de billenbijter! Gruwelijk grappige gedichtjes over griezels is zijn debuut, waarin zijn liefde voor schrijven en griezelen samenkomt.

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie ging ze aan de slag als adviseur in het stadhuis aan de Rotterdamse Coolsingel. Daarnaast schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen. Haar prentenboek Superkat werd vertaald in het Zuid-Koreaans.

Auteur: Emmi Smid
Auteur

Edities & Details
Audio download: Het leuke lenteboek - Een fabelachtig voorjaar - diversen
ISBN: 9789048865970
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2022
Prijs: € 4,99
Speelduur: 79 minuten

Bestel

Serie: Seizoensbundels Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: kortverhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / Seasons
Boeken
Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek
Diverse auteurs
Marianne Busser & Ron Schröder - Papa Wapper wordt een held!
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws