Zoeken
diversen - Het leuke lenteboek - Naar buiten!

Het leuke lenteboek - Naar buiten!

diversen

Een leuke lentevoorleesbundel vol sprankelende verhalen
Omschrijving

In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente. Over spullen verkopen op Koningsdag, een boomhut bouwen, echte toverzaadjes, een mysterie tijdens de meivakantie en nog véél meer!

Fragment

Auteur: Ruby Coene
Auteur

Ruby Coene (1986) heeft haar eigen praktijk als kinder- en jeugdtherapeut in Utrecht. Naast schrijven is ze gek op lezen en reizen. Haar debuut, De Grote Race, is een interactief verhaal vol fantasie waarin oude legendes tot leven komen. De Zussenmeren is het vervolg hierop, dat weer vol staat met raadsels en puzzels om samen met Li en Nao op te lossen! Ruby kwam op het idee voor De legendes van Li en Nao toen haar Taiwanese schoonzus haar vertelde over de vele spannende legendes uit haar land.

Auteur: Karine Jekel
Auteur

Auteur: Elisabeth Mollema
Auteur

Elisabeth Mollema (1949) heeft meer dan 70 kinderboeken op haar naam staan en werd meermaals getipt door de Nederlandse Kinderjury. Ze schreef o.a. de spannende boeken voor 8+ over Siggi & de Vikingen en vijf stoere AVI-bundels over speurhelden Mo en Tijger.

Auteur: Pamela Sharon
Auteur

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Het werd genomineerd voor zowel de Jonge Jury als het Beste Boek voor Jongeren en verschijnt binnenkort in Duitsland in vertaling. Haar tweede YA-boek, Wie ik gisteren was, verscheen in 2021.

Auteur: Manon Sikkel
Auteur

Edities & Details
Audio download: Het leuke lenteboek - Naar buiten! - diversen
ISBN: 9789048865987
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2022
Prijs: € 4,99
Speelduur: 75 minuten

Bestel

Serie: Seizoensbundels Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: kortverhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / Seasons
Boeken
Diverse auteurs - Het leuke lenteboek
Diverse auteurs
Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek
Diverse auteurs

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws