Zoeken
Carry Slee - Bram & Ollie

Bram & Ollie

Carry Slee

Omschrijving

Ollie woont met zijn broertjes, zusjes en mama in een grote boerenschuur. Elke dag komen er nieuwe baasjes kijken om een puppy uit te zoeken. Een voor een worden Ollies broertjes en zusjes opgehaald, tot Ollie alleen overblijft met zijn mama. Ollie is bang dat hij geen baasje zal vinden. Maar gelukkig vindt ook hij een nieuw thuis. Maar wat is dat? Zijn kersverse baasjes hebben een eng monster meegenomen! Daar gaat Ollie niet bij wonen! Gelukkig is het monster geen echt monster, maar Bram, een grote, lieve hond, die Ollie alles leert over het hondenleven. Zo leert Ollie hoe hij aan de riem moet lopen, waar de beste snuffelplekjes zijn en dat hij ver uit de buurt moet blijven van buurvrouw Mopperkont en haar hondje Kakkie.

Bram & Ollie is een grappig boek over de avonturen van twee vrolijke en lieve honden die natuurlijk ook lekker stout zijn. De kleurrijke illustraties van Noëlle Smit maken dit verhaal helemaal af.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Bram & Ollie - Carry Slee
ISBN: 9789049923884
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 23-09-2009
Prijs: € 5,00
Omvang: 103 pagina's

Bestel

Serie: Bram & Ollie NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / Dogs BISAC: JUVENILE FICTION / Humorous Stories
Boeken
Barbara Jurgens - Hond vs. Kat
Barbara Jurgens
Carry Slee - Iris en Michiel
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws