Zoeken
Carry Slee - Confetti conflict

Confetti conflict

Carry Slee

Omschrijving

Wat is er toch de laatste tijd met Marks vader aan de hand? Mark weet het niet, en veel tijd om er over na te denken heeft hij niet. Want als hij samen met zijn klas een grap uithaalt lopen de zaken uit de hand. En dan is er nog het probleem van Jasmijn die keigoed is in turnen. Ze wil heel graag naar het sportinternaat, maar haar ouders zijn het daar absoluut niet mee eens. Samen met Jasmijn bedenkt Mark daarom een plan. Een heel goed plan...denken ze.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Confetti conflict - Carry Slee
ISBN: 9789048869923
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-06-2023
Prijs: € 9,99
Speelduur: 124 minuten

Bestel

Gebonden: Confetti conflict - Carry Slee
ISBN: 9789049920807
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 06-10-2005
Prijs: € 10,95
Omvang: 104 pagina's

Bestel

Serie: Verhalen om in te duiken Voorlezer: Job Bovelander NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / General
Boeken
Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene
Marloes Kemming - Fabulant
Marloes Kemming

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws