Zoeken
Marlies Slegers - De rampzalige geweldige zomer van Daan S.

De rampzalige geweldige zomer van Daan S.

Marlies Slegers

'Daan S. is hartverwarmend, een nieuwe held is opgestaan!' Celine.
Omschrijving

28 juli, Frankrijk, 9 uur in de ochtend
Roos is weg. Gewoon verdwenen. Mam huilde de hele nacht. Pap heeft de hele nacht met Paul, de campingbeheerder, het terrein afgestruind. Maar ze is er niet, mijn zus. Ze drijft niet ondersteboven in het zwembad, en ook niet in het meertje. Possey, de grote bruine ruin, is ook verdwenen. Dat was het paard waarop Roos al een paar keer gereden heeft. De politie is ingeschakeld. Maar die willen pas iets doen als ze 24 uur weg is. Ze is nu pas een nacht weg. 11 uur. 39600 seconden.

Daan S. gaat bijna naar de brugklas, maar eerst is er nog de zomervakantie: naar een ecologische camping in Frankrijk. Dat wordt vast een rampzalige zomer. Daan had liever naar een populaire camping gewild, met gamehal en disco. En dertien uur naast Roos (beter bekend als Lellebel of Miss Lukt) op weg naar de ecocamping is ook geen pretje. Sinds Roos veertien is geworden, is ze onuitstaanbaar en eist alle aandacht op in het gezin van Daan.
Gelukkig heeft Daan D-man nog. D-Man is een geweldige Superheld, die er precies zo uitziet als Daan S. zelf, alleen dan met spieren, een enorme dosis lef en zonder puistjes. D-Man durft alles wat Daan S. nooit zou durven. D-Man maakt geweldige avonturen mee- in het hoofd van Daan S. De vakantie blijkt eigenlijk best mee te vallen- totdat Roos verdwijnt van de camping. Bestond D-Man maar echt, dan zou hij Roos redden...of zou Daan dat ook kunnen?!

Edities & Details
Paperback: De rampzalige geweldige zomer van Daan S. - Marlies Slegers
ISBN: 9789048860821
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 09-11-2020
Prijs: € 19,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Gebonden: De rampzalige geweldige zomer van Daan S. - Marlies Slegers
ISBN: 9789048810079
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 29-06-2011
Prijs: € 13,95
Omvang: 159 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: sport THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: sport en openluchtrecreatie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: eerste ervaringen en opgroeien THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Adolescence BISAC: JUVENILE FICTION / Sports & Recreation / Camping & Outdoor Activities
Boeken
Cora Sakalli - Pamoek
Cora Sakalli
Holly Black & Cassandra Clare - Magisterium boek 5 - De Gouden Toren
Holly Black & Cassandra Clare
Barbara Jurgens - De wolventemmer - Opgejaagd
Barbara Jurgens

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws