Zoeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger (limited glow-in-the-dark-editie)

Mila en de magische dromenvanger (limited glow-in-the-dark-editie)

Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!
Omschrijving

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is haar favoriete cadeau ooit, maar het wordt nog beter als ze die avond naar bed gaat. Het blijkt namelijk niet zomaar een dromenvanger... Hij is magisch!
Als ze in slaap is gevallen komt Mila terecht in Dromenlaan, een prachtige plek waar ze haar gids Somnia leert kennen. Hij legt haar uit dat ze elke nacht zelf haar droom kan kiezen. Het enige wat ze hoeft te doen, is een droomdeur openen.

En jij als lezer kunt hetzelfde doen. Dit boek lees je in de volgorde die je zelf kiest. Ga jij eerst naar een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Of wil je hoog boven de wolken vliegen? Misschien maak je liever een tijdreis? Het kan allemaal!

Wat wil jij dromen vannacht?

Auteur: Meisje Djamila
Auteur

Je kunt haar kennen als de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, maar ook als actrice, zangeres of zelfs songwriter.
Sinds 2014 woont ze in Texas, waar ze haar spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube-video's voor het kanaal "MeisjeDjamila" maakt. Bij elkaar opgeteld hebben deze video's al meer dan 1 miljard views.
Muziek is Djamila's grootste passie, dus een eigen album (Girl) en clubtour konden niet uitblijven. In onder andere een uitverkocht Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishingovereenkomst met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor 2023.
Naast muziek, doeboeken, een eigen speelgoed, sieraden- en parfumlijn, bracht ze recentelijk haar eigen Roblox game uit in samenwerking met de Zweedse developer The Gang.
Djamila vertolkt als actrice de hoofdrol in de filmreeks Misfit, een van de meest succesvolle franchisefilms van de afgelopen 10 jaar. Momenteel is ze bezig met de film Juf Braaksel en de magische ring, gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks van Carry Slee. Met Nicolette van Dam, Kraantje Pappie en Lily Richardson als mede cast-leden, speelt Djamila de rol van de lieve juf Evi die een bijzondere, magische ring heeft.

Auteur: Daniëlle Bakhuis
Auteur

Daniëlle Bakhuis werkt sinds haar achttiende in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkte ze als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan, CosmoGIRL en Flow. Daarnaast schreef ze veel spannende boeken voor jongeren, waaronder Zes seconden, De eliminatie en Het huis zonder einde. Ze bezoekt graag scholen om leerlingen te vertellen over haar werk als schrijver en haar boeken.

Edities & Details
Audio download: Mila en de magische dromenvanger (limited glow-in-the-dark-editie) - Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis
ISBN: 9789048873418
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 06-07-2024
Prijs: € 9,99
Speelduur: 180 minuten

Bestel

Gebonden: Mila en de magische dromenvanger (limited glow-in-the-dark-editie) - Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis
ISBN: 9789048873395
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 16-04-2024
Prijs: € 17,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

Digitale download: Mila en de magische dromenvanger (limited glow-in-the-dark-editie) - Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis
ISBN: 9789048873401
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 16-04-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

Illustrator: Jelke van Antwerpen Voorlezer: Meisje Djamila NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: magisch realisme THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Bedtime & Dreams BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic
Nieuws
MeisjeDjamila en Daniëlle Bakhuis bundelen krachten voor magisch boek

MeisjeDjamila en Daniëlle Bakhuis bundelen krachten voor magisch boek

Dat lees je goed! MeisjeDjamila, de populairste vrouwelijke YouTuber van Nederland, werkt samen met jeugdboekenauteur Daniëlle Bakhuis aan een boek vol magie en avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar. Mila en de magische dromenvanger verschijnt op 16 april bij Moon, maar is nu al te reserveren. Lees meer »

Boeken

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws