Zoeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger

Mila en de magische dromenvanger

Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!
Omschrijving

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen...

En jij kan als lezer hetzelfde doen! Dit boek lees je namelijk in de volgorde die je zelf kiest. Welke droom wil jij dromen vannacht? Wil je heerlijk zwemmen in de zee tijdens een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Wil je hoog boven de wolken vliegen zonder vleugels? Of wil je misschien een fantastische tijdreis maken? Het kan allemaal. Droom maar fijn!

Auteur: Meisje Djamila
Auteur

Je kunt haar kennen als de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, maar ook als actrice, zangeres of zelfs songwriter.Sinds 2014 woont ze in Texas, waar ze haar spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube-video's voor het kanaal "MeisjeDjamila" maakt. Bij elkaar opgeteld hebben deze video's al meer dan 1 miljard views. Muziek is Djamila's grootste passie, dus een eigen album (Girl) en clubtour konden niet uitblijven. In onder andere een uitverkocht Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishingovereenkomst met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor 2023.Naast muziek, doeboeken, een...

Auteur: Daniëlle Bakhuis
Auteur

Daniëlle Bakhuis werkt sinds haar achttiende in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkte ze als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan, CosmoGIRL en Flow. Daarnaast schreef ze veel spannende boeken voor jongeren, waaronder Zes seconden, De eliminatie en Het huis zonder einde. Ze bezoekt graag scholen om leerlingen te vertellen over haar werk als schrijver en haar boeken.

Edities & Details
Audio download: Mila en de magische dromenvanger - Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis
ISBN: 9789048873418
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 06-07-2024
Prijs: € 9,99
Speelduur: 180 minuten

Bestel

Gebonden: Mila en de magische dromenvanger - Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis
ISBN: 9789048875313
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 29-04-2024
Prijs: € 18,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Gebonden: Mila en de magische dromenvanger - Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis
ISBN: 9789048873395
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 16-04-2024
Prijs: € 18,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Mila en de magische dromenvanger - Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis
ISBN: 9789048873401
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-04-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

Illustrator: Jelke van Antwerpen Voorlezer: Meisje Djamila NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: magisch realisme THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Bedtime & Dreams BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic
Nieuws
Djamila on tour in België en naar Toychamp Roermond

Djamila on tour in België en naar Toychamp Roermond

Na een zeer succesvolle tour langs verschillende boekhandels in Nederland, gaat Djamila nu op tour langs boekhandels in België en Toychamp Roermond. Lees meer »

Lancering en eerste week boektour 'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila groot succes

Lancering en eerste week boektour 'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila groot succes

De exclusieve eerste glow in the dark oplage van Mila en de magische dromenvanger is nu overal verkrijgbaar Lees meer »

Djamila gaat op tour!

Djamila gaat op tour!

Op 16 april verschijnt Mila en de magische dromenvanger, een fantastisch nieuw boek (7+), geschreven door Djamila (je kunt haar kennen als MeisjeDjamila op YouTube en TikTok) en Daniëlle Bakhuis, en geïllustreerd door Jelke van Antwerpen. En dat vieren we met een grote tour langs verschillende boekhandels door het hele land!   Lees meer »

MeisjeDjamila en Daniëlle Bakhuis bundelen krachten voor magisch boek

MeisjeDjamila en Daniëlle Bakhuis bundelen krachten voor magisch boek

Dat lees je goed! MeisjeDjamila, de populairste vrouwelijke YouTuber van Nederland, werkt samen met jeugdboekenauteur Daniëlle Bakhuis aan een boek vol magie en avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar. Mila en de magische dromenvanger verschijnt op 16 april bij Moon, maar is nu al te reserveren. Lees meer »

Boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 2
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws