Zoeken
Marjet Huiberts - Ziza wil geen ninja zijn

Ziza wil geen ninja zijn

Marjet Huiberts

Een prentenboek over ninja's, anders zijn en je talent ontdekken
Omschrijving

De hele familie van Ziza is ninja. Papa en mama zijn ninja's. Xa, zijn grote zus, is al ninja. De tweeling, Yin en Yan, is bijna ninja. En Ziza zal ook ninja worden. Maar wil hij dat wel? Hij houdt meer van bewegen en muziek dan van echt vechten. Kan dat wel als er een driekoppig monster op de loer ligt?

Fragment

Auteur: Marjet Huiberts
Auteur

Marjet Huiberts (1960) was na haar theateropleiding een tijdlang docent dans op een basisschool. Daarna begon ze met het schrijven van liedjes en verhaaltjes voor Sesamstraat. Inmiddels schrijft ze al een hele tijd kinderboeken, waaronder de series over Aadje Piraatje en Ridder Florian.

Edities & Details
Gebonden: Ziza wil geen ninja zijn - Marjet Huiberts
ISBN: 9789048857265
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 31-08-2020
Prijs: € 14,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Digitale download: Ziza wil geen ninja zijn - Marjet Huiberts
ISBN: 9789048857272
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-08-2020
Prijs: € 4,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Illustrator: Coen Hamelink NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Prentenboeken THEMA: Japan THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: zelfbewustzijn en zelfbeeld THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: dans, ballet BISAC: JUVENILE FICTION / Superheroes
Nieuws
De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is om te proberen om onze goede voornemens waar te maken. Een tip van ons om het jaar een stuk mooier te maken? Lees elke dag voor aan je kinderen, het is ongelofelijk goed voor ze en creëert vaak mooie herinneringen! Lees meer »

Onze cadeautips voor de kleintjes

Onze cadeautips voor de kleintjes

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor een kleintje? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Kinderboekenweek 2021

Kinderboekenweek 2021

Het is weer zover: het is KINDERBOEKENWEEK, al de 67ste editie dit jaar! Van 6 oktober tot en met 17 oktober rennen we weer met z’n allen naar de (kinder)boekhandel om een leuk nieuw kinderboek uit te zoeken en bij besteding van meer dan €12,50 krijg je er zelfs het mooie gratis kinderboekenweekgeschenk bij (geschreven door Bette Westera, met illustraties van Pyhai). Lees meer »

Boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - De boodschap van Beer
Marianne Busser & Ron Schröder
Marianne Busser & Ron Schröder - De koffiekakker
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws