Zoeken
Marloes Kemming - Fabulant 3

Fabulant 3

Marloes Kemming

Het spannende slot van de Fabulant-trilogie
Omschrijving

Fabulant, de strijd om het Stelsel is het derde en laatste deel van de spannende Fabulant-trilogie. De duistere koningin Resa heeft de poort naar het oosten van het Stelsel geopend en heeft haar magie terug. Ze is zelfs machtiger dan ooit! Het lot van het Stelsel ligt nu in handen van het verzet. In een race tegen de klok reizen Isa en haar vrienden dwars door wonderlijke magische werelden om een zwakke plek van Resa te zoeken. Zullen ze iets vinden waarmee ze de duistere koningin kunnen verslaan, voor eens en altijd?

Auteur: Marloes Kemming
Auteur

Marloes Kemming werd in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, ging ze in Amsterdam wonen. Daar schrijft ze romans, kinderboeken en artikelen. Naast schrijven houdt Marloes enorm van lezen, reizen en lekker eten.

Edities & Details
Gebonden: Fabulant 3 - Marloes Kemming
ISBN: 9789048870936
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 03-09-2024
Prijs: € 17,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Illustrator: Kristel Steenbergen NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: magisch realisme BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic
Boeken
Marloes Kemming - Fabulant
Marloes Kemming
Robin Raven - De kracht van pak
Robin Raven
Tjerk Noordraven - De horrorhoeve
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws