Zoeken
Coco van Rijn - Sjaan Nel Konijn

Sjaan Nel Konijn

Coco van Rijn

Omschrijving

Stel je voor: je moeder is een snibbige dame met een deftig adviesbureau en je vader een warrige goedzak. Zíj wilde je Chanel noemen; híj verstond Sjaan Nel en gaf dat door aan de gemeente. Iets waar je moeder nog altijd om kan huilen - zegt ze. Tsja, dan zit je mooi met de gebakken peren. Zeker als je ouders dan ook nog eens hun huis doormidden knippen om vervolgens ieder hun eigen gang te kunnen gaan.

Sjaan kan gelukkig altijd bij haar beste vriend Storm terecht. Hij woont met zijn moeder in het Haantje; de enige gezellige plek in het verlaten dorpje Bitterkerk. Er is een frituurpan, een gezellig barretje en een oud bankstel waarop Sjaan, Storm en hun vriendin Pien les krijgen.
Dan besluit de geniepige dorpsmanager dat het Haantje gesloopt moet worden om ruimte te maken voor een chique golfbaan. Storm en zijn moeder zullen moeten verkassen naar de grote stad. Tot overmaat van ramp stapelen de ongelukken rond het Haantje zich op. De dorpsmanager vindt het er zelfs zo gevaarlijk dat hij haast wil maken met de sloop. Sjaan vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Zijn het wel ongelukken die er gebeuren bij het Haantje of is er meer aan de hand...?

Fragment

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie ging ze aan de slag als adviseur in het stadhuis aan de Rotterdamse Coolsingel. Daarnaast schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen. Haar prentenboek Superkat werd vertaald in het Zuid-Koreaans.

Edities & Details
Paperback: Sjaan Nel Konijn - Coco van Rijn
ISBN: 9789048855803
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 27-12-2019
Prijs: € 22,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Gebonden: Sjaan Nel Konijn - Coco van Rijn
ISBN: 9789048842223
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 05-03-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Digitale download: Sjaan Nel Konijn - Coco van Rijn
ISBN: 9789048842230
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-03-2018
Prijs: € 9,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General
Boeken
Carry Slee - Zomerbundel 10+
Carry Slee
Marloes Kemming - Fabulant 2
Marloes Kemming

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws