Zoeken
Dan Smith - Groot wild

Groot wild

Dan Smith

Omschrijving

HET LEVEN VAN DE MACHTIGSTE MAN VAN DE WERELD LIGT IN DE HANDEN VAN EEN DERTIENJARIGE JONGEN

Voor zijn dertiende verjaardag moet Oskari de Test doorstaan. Volgens een eeuwenoude traditie van zijn dorp is hij pas echt een man als hij een nacht doorbrengt in de ruige bossen van Finland. Gewapend met pijl-en-boog trekt hij op zijn quad de wildernis in. Maar in plaats van wild vindt hij de restanten van een neergeschoten vliegtuig: Air Force One. Met als enige overlevende de president van Amerika...

Oskari moet de machtigste man van de wereld helpen te ontsnappen aan zijn achtervolgers. Zullen ze deze bloedstollende race in de Finse wildernis overleven?

Groot wild is gebaseerd op het originele verhaal van regisseur Jalmari Helander en producent Petri Jokiranta. In het voorjaar van 2015 verschijnt de spectaculaire film met Samuel L. Jackson en Onni Tommila in de hoofdrollen. De film is geproduceerd door Subzero Film Entertainment in samenwerking met Altitude Film Entertainment en Egoli Tossell Film.

Fragment

Auteur: Dan Smith
Auteur

Dan Smith leidde in zijn jeugd drie levens: de alledaagse werkelijkheid van de kostschool, een avontuurlijk bestaan in Azië en Brazilië, en hij leefde in de fantasiewereld in zijn hoofd. Momenteel woont hij met zijn gezin in New Castle.

Edities & Details
Paperback: Groot wild - Dan Smith
ISBN: 9789048850624
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-08-2019
Prijs: € 22,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Groot wild - Dan Smith
ISBN: 9789044345971
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2014
Prijs: € 9,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / Survival Stories BISAC: JUVENILE FICTION / General
Boeken
Scott Reintgen - De held van Fabel
Scott Reintgen
Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene
Greg James en Chris Smith - Super Normaal en de superschurken
Greg James en Chris Smith

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws