Zoeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Van snoepjesproever tot matrassentester

Van snoepjesproever tot matrassentester

Marianne Busser & Ron Schröder

Hét perfecte prentenboek voor de Kinderboekenweek 2021!
Omschrijving

Stel je eens voor dat je alles zou kunnen worden wat je wilt. Je hoeft niet naar school, hebt geen diploma's nodig, je mag zelf een beroep verzinnen! Wat zou jij dan graag willen zijn?

In dit heerlijke prentenboek laten Marianne Busser en Ron Schröder kinderen door middel van grappige versjes kennismaken met de leukste beroepen. Wil jij matrassentester worden, of uitvinder, of zelfs snoepjesproever? Wij zijn benieuwd!

Met fantastische illustraties van Mark Janssen.

Fragment

Auteur: Marianne Busser
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters.www.mariannebusser-ronschroder.info

Auteur: Ron Schröder
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters. www.mariannebusser-ronschroder.info

Edities & Details
Gebonden: Van snoepjesproever tot matrassentester - Marianne Busser & Ron Schröder
ISBN: 9789048860739
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 29-09-2021
Prijs: € 3,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Digitale download: Van snoepjesproever tot matrassentester - Marianne Busser & Ron Schröder
ISBN: 9789048860746
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-09-2021
Prijs: € 4,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Serie: Kinderboekenweekspecial Illustrator: Mark Janssen NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Vroege jaren: vers-, rijm- en woordspel THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Stories in Verse (see also Poetry)
Nieuws
Onze cadeautips voor de kleintjes

Onze cadeautips voor de kleintjes

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor een kleintje? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

'Fortuna's kinderen' op de 1e positie in De Bestseller 60

'Fortuna's kinderen' op de 1e positie in De Bestseller 60

Fortuna's kinderen van Annejet van der Zijl stijgt deze week naar de 1e positie in De Bestseller 60-lijst van week 42. In totaal staan zes titels van Overamstel Uitgevers in de lijst. Lees meer »

'Fortuna's kinderen' van Annejet van der Zijl stijgt naar de derde plek, Busser & Schröder nieuw in top 10 in De Bestseller 60

'Fortuna's kinderen' van Annejet van der Zijl stijgt naar de derde plek, Busser & Schröder nieuw in top 10 in De Bestseller 60

In week 41 van 2021 staan er weer 6 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60-lijst, Marianne Busser en Ron Schröder nieuw binnen op de 7e positie Lees meer »

Boeken
Christian Borstlap - Alles leeft
Christian Borstlap
Mattias Danielsson - Oma, Max en ik
Mattias Danielsson
Marianne Busser & Ron Schröder - Van rare ridders tot vechtende Vikingen
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws