Zoeken
Overamstel in de media week 3
Ook afgelopen week waren de titels van Overamstel Uitgevers weer goed vertegenwoordigd in de media.

Overamstel in de media week 3

Gepubliceerd op 21 januari, 2022 om 12:19, aangepast op 21 januari, 2022 om 16:10

CARRERA

Afgelopen week deelde Vrouw een recept uit het boek van YouTube-kok Nick Toet: Eten met Nick. Ook Beau Monde deelde een heerlijke recept, namelijk ‘Gefrituurde ui-wortelbeignets’ (Pakora).

Tijdgeest schreef een mooie recensie over De Koolhydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil: ‘Minder koolhydraten, meer Vreugdenhil dit jaar.’
Wie een alvast een lekker koolhydraatarm recept uit dit kookboek wil proberen had geluk! Mezza deelde namelijk hoe je ‘Krokante kipschnitzels’ maakt.

Daarnaast stond de Veganbijbel in het zonnetje. De hippe vegetariër gaf 5 sterren aan het boek en deelde een heerlijk recept.

En Hassnae Bouazza van NRC gaf haar complimenten aan De Bakatlas van Rutger van den Broek: ‘Hij laat zien dat als je verder kijkt dan de eigen grenzen, je zo veel moois en heerlijks ontdekt.’

HOLLANDS DIEP

Hollands Diep ontving van de week drie mooie recensies over drie verschillende titels. EW Magazine schreef een uitgebreid stuk over Tanja Nijmeijer en het Nederlands Dagblad ondervond dat Alexandrië mooi geschreven is en een echte zoektocht. Daarnaast gaf In de Boekenkast 5 sterren aan Waanzin aan het einde van de aarde.

MOON

Het blog Coole Suggesties was zeer positief in hun recensie over het ‘hilarische kinderboek’ en gaf Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe een score van 9.

Daarnaast kreeg ook Het grote voorleesboek dat met je meegroeit een lovende recensie van Books I Care About en kreeg een score van 7,5.

THB

De actuele thriller De minister kreeg twee positieve recensies deze week. Bij Leeskost bleven de gebeurtenissen uit het boek rondspoken door hun gedachten en Coole Suggesties gaf het spannende verhaal een score van 7.

LEBOWSKI

Afgelopen week stond Het troostboek van Matt Haig in de boekentip van Trouw. En dat is niet het enige boek in de spotlights: in De Limburger was De machine het ondernemersboek van de week.

Tot slot las Poëziecentrum Nederland de nieuwe dichtbundel De (t)huiszittergod van Jonathan Griffioen in één adem uit: ‘Een verassend spel met taal en geest. Een aanrader!’

Auteurs
Boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het grote voorleesboek dat met je meegroeit
Marianne Busser & Ron Schröder

Een bundel vol grappige verhalen over én voor kinderen van één, twee en drie jaar

Myles McLeod - Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe
Myles McLeod

Een hilarisch boek vol knotsgekke illustraties

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws