Zoeken
Nieuws
Prijsvraag STREET by 50 headphone verlengt tot 1 mei!

Prijsvraag STREET by 50 headphone verlengt tot 1 mei!

Vanwege de vele reacties op de prijsvraag hebben we besloten de laatste jongeren ook nog een kans te geven op de STREET by 50 headphone! Dus was jij nét iets te laat met de prijsvraag maar wil je alsnog binnenkort rondlopen met deze mooie headphone? Dan is dit je kans! Lees meer »

De Kinderjury gaat van start!

De Kinderjury gaat van start!

Vanaf vandaag zijn de stembussen van de Kinderjury officieel open. Vorig jaar won Moon in categorie 10-12 met Hoe word ik een koppelaar? door IzzyLove van Manon Sikkel. Dit jaar doet er weer een boek van IzzyLove mee, Voor wie doe jij een moord? en door te stemmen, kunnen jullie het succes van vorig jaar herhalen! Lees verder voor andere tips.. Lees meer »

Maak kans op 2 kaarten voor De Hermitage

Maak kans op 2 kaarten voor De Hermitage

Wil jij, na het lezen van Noem mij maar Pieter, nog meer weten over het leven van Tsaar Peter de Grote? Beantwoord dan de vraag en maak kans op 2 vrijkaarten voor de tentoonstelling ' Peter de Grote, een bevlogen Tsaar'  in de Hermitage in Amsterdam. Lees meer »

Grote winatie!

Grote winatie!

Vier het verschijnen van Wie is dat op dit uur? van Lemony Snicket (half februari 2013) en Het mes dat niet wijkt van Patrick Ness (half januari 2013) met ons mee! Doe mee met de prijsvragen en win een STREET by 50 headphone (t.w.v. € 200!), gesigneerd door de wereldberoemde rapper 50 Cent! Lees meer »

Nieuwe iPad-game: Planetenreis

Nieuwe iPad-game: Planetenreis

  In samenwerking met de Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie (NOVA) lanceren we een nieuwe iPad-game: Planetenreis! Deze game is gebaseerd op de NOVA-digibordles Zon & Planeten en op de boeken van Govert Schilling: De ontdekking van de planeten, De ontdekking van de sterren en De ontdekking van de maan. Lees meer »

André Kuipers dit najaar te gast bij college tour

André Kuipers dit najaar te gast bij college tour

  Eind augustus zal astronaut André Kuipers het spits afbijten van een gloednieuw seizoen College Tour. In het programma worden gasten geïnterviewd door studenten, onder leiding van presentator Twan Huys. Naast Kuipers zullen de Amerikaanse bestsellerauteur David Sedaris, strafrechtadvocaat Wim Anker, Nobelprijswinnaar Desmond Tutu en de wereldberoemde violiste Janine Jansen hun opwachting maken. Lees meer »

Love4Ever om 16.25 op Z@pp

Love4Ever om 16.25 op Z@pp

  Isabella Strombolov schittert vanavond voor de eerste keer op televisie! In het programma Love4Ever helpt Kim-Lian van der Meij brugklassers met liefdesvragen. Tussen de serieuze gesprekken door zijn er leuke filmpjes over onze eigen IzzyLove te zien! Lees meer »

Een klas vol Kolletjes in Kaatsheuvel!

Een klas vol Kolletjes in Kaatsheuvel!

  Jeetje wat gaaf, zeg: onze eigenwijze kleuter staat te schitteren op de ramen van haar eigen klaslokaal. Want in Kaatsheuvel bestaat sinds kort een heuse Kolletje-klas. Lees meer »

« 1 ... 15 16 17 18 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws