Zoeken
Nieuws
Gedraag je als een heks en win!

Gedraag je als een heks en win!

  Klinkt jouw stem als die van een kraai met bronchitis? Verander je stinkende kinderen het liefst in muizen? Woon je in je eentje in een hutje in het bos? Of bliksemen jouw ogen als je boos bent? Meestal leveren eigenschappen in deze categorie je niets dan onbegrip op, maar deze weken kun je ermee scoren. Lees meer »

Manon beantwoordt iedere dag haar fanmail!

Manon beantwoordt iedere dag haar fanmail!

  Elke dag een uur mailtjes beantwoorden... het is net alsof je op het schoolplein met je fans staat te kletsen, aldus Manon Sikkel. Een leuk interview over de Kinderjury, fans, boeken en de uitgeverij. Lees meer »

IzzyLove komt op televisie!

IzzyLove komt op televisie!

  Isabella Strombolov weet alles over de liefde. De IzzyLove-boeken staan bomvol tips & trics om leuke jongens/meisjes te strikken. Dus als er een televisieprogramma wordt gemaakt dat Love4Ever heet, hoort Isa daarin thuis. Toch? Lees meer »

André Kuipers een ster

André Kuipers een ster

  Hij is weer veilig terug op aarde: onze astronaut André. Hij landde gisteren rond kwart over tien te Kazachstan. Net als in zijn boek, André het astronautje, dat hij schreef terwijl hij in het ISS rondzweefde, werd hij onthaald als een ware... ster! Lees meer »

En de winnaar is... Manon Sikkel!

En de winnaar is... Manon Sikkel!

  Afgekloven nagels en eelt op onze vingers van het duimen, maar het was allemaal niet voor niks. Want Manon Sikkel heeft 'm te pakken: de prijs van de Nederlandse Kinderjury 2012 in de categorie tien tot twaalf jaar! Ze heeft gewonnen met het boek dat ze zelf het allerleukste vindt: Hoe word je een koppelaar? (in 330 eenvoudige stapjes) door IzzyLove. Moon gloeit van trots.  Lees meer »

Wedstrijd Kolletje viert feest

Wedstrijd Kolletje viert feest

Hoera! Er komt een feest-editie van Kolletje aan! De titel wordt... Kolletje viert feest! En bij feest horen cadeautjes. Maar aan wie geven we dat gratis exemplaar van de feest-editie van Kolletje (mét Kolletjepopje)? Lees meer »

Pita en Svenne. Kun je lachen!

Pita en Svenne. Kun je lachen!

  'Pita maakt je aan het lachen met haar openhartigheid, ' aldus Bas Maliepaard in Trouw. 'Vooral het oefenen met volwassen worden is ontwapenend, soms zelfs ontroerend.' Een leuke recensie over Pita en Svenne! Lees meer »

Moon heeft bijna 1000 volgers op Twitter!

Moon heeft bijna 1000 volgers op Twitter!

  Moon heeft al 993, wat zeg ik? 995 volgers op Twitter! En zodra die magische grens van 1000 bereikt is mag iemand die ons die dag geretweet heeft een Moon-book uitzoeken. Aftellen! En retweeten dus... Gaat het vandaag nog gebeuren? Lees meer »

« 1 ... 16 17 18 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws