Zoeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Hoera, ik ben 5

Hoera, ik ben 5

Marianne Busser & Ron Schröder

Omschrijving

De kinderen in dit vrolijke voorleesboek zijn weer een jaartje ouder. Eerst wordt er feestgevierd, want bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie en een verjaardagsfeestje. Daarna zit het leven vol met verrassingen. Bas mag voor het eerst uit logeren, Daantje gaat naar zwemles en Annabel is vreselijk verliefd. In het leven van een kleuter zijn er veel nieuwe avonturen te beleven!

Feestelijke cadeauboeken waarin herkenbare gebeurtenissen voor kleuters op rijm zijn gezet. Met vrolijke illustraties van Dagmar Stam.

Auteur: Marianne Busser
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters.www.mariannebusser-ronschroder.info

Auteur: Ron Schröder
Auteur

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters. www.mariannebusser-ronschroder.info

Edities & Details
Gebonden: Hoera, ik ben 5 - Marianne Busser & Ron Schröder
ISBN: 9789044345193
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-04-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Serie: Hoera Illustrator: Dagmar Stam NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: vieringen, feestdagen, festivals en speciale evenementen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: verhalen in dichtvorm THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Peuters en kleuters: ontwikkeling en leerconcepten THEMA: Prentenboeken THEMA: Verjaardagen BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / General BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / Birthdays BISAC: JUVENILE FICTION / Stories in Verse (see also Poetry)
Boeken
Deborah Marcero - In een potje
Deborah Marcero
Marianne Busser & Ron Schröder - Van snoepjesproever tot matrassentester
Marianne Busser & Ron Schröder
Marianne Busser & Ron Schröder - Van poezenhuis tot droompaleis
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws