Zoeken
Mo O'Hara - Mijn dikke vette zombiegoudvis

Mijn dikke vette zombiegoudvis

Mo O'Hara

Een hilarisch boek vol illustraties over een knettergekke zombiegoudvis die uit is op wraak...
Omschrijving

Als Toms gemene broer Mark op een dag thuiskomt met een goudvis om op te experimenteren, besluiten Tom en Pradeep, zijn beste vriend en buurjongen, dat het tijd is om in te grijpen. Maar ze zijn net te laat en Mark heeft al rare groene stofjes in de kom van Frankie de goudvis gegoten. Tom en Pradeep vinden Frankie spartelend in zijn kom en besluiten hem te redden door hem een schok te geven met een batterij. Maar dan gebeurt er iets dat ze ab-so-luut niet hadden verwacht: de vis komt weer tot leven... Het is een zombiegoudvis! En de vis is vastbesloten wraak te nemen op Mark...

Fragment

Auteur: Mo O'Hara
Auteur

Mo O'Hara groeide op in Pennsylvania, maar woont nu in Londen, waar ze werkt als schrijfster, actrice en verhalenverteller. Ze bezoekt veel theaters en scholen in het hele Verenigd Koninkrijk. Mo en haar broer hebben ooit zelf een goudvis weer tot leven gewekt (echt gebeurd!).

Edities & Details
Audio download: Mijn dikke vette zombiegoudvis - Mo O'Hara
ISBN: 9789048860432
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-03-2021
Prijs: € 9,99
Speelduur: 150 minuten

Bestel

Gebonden: Mijn dikke vette zombiegoudvis - Mo O'Hara
ISBN: 9789048860418
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 02-03-2021
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Mijn dikke vette zombiegoudvis - Mo O'Hara
ISBN: 9789048860425
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-03-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Mijn dikke vette zombiegoudvis Illustrator: Marek Jagucki Vertaler: Anne Douqué Voorlezer: Ger Poppelaars NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Graphic novel / stripboek: humoristisch THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: humor THEMA: Graphic novel / stripboek: antropomorf / dierenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: zombies, geesten en de ondoden BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / Fishes BISAC: JUVENILE FICTION / Humorous Stories
Nieuws
(Voor)leestips voor de vervroegde kerstvakantie

(Voor)leestips voor de vervroegde kerstvakantie

De kerstvakantie is met één weekje vervroegd en weet jij nog niet hoe je de kinderen drie weken lang moet bezig houden? Ga dan vooral even naar de boekhandel dit weekend en haal een van deze heerlijke (voor)leesboeken in huis, zodat jullie samen kunnen genieten van een heerlijke kerstvakantie vol winterse taferelen, spanning, puzzels en humor! Lees meer »

Leesfragment 'Mijn dikke vette zombiegoudvis'

Leesfragment 'Mijn dikke vette zombiegoudvis'

Zoek jij nog een hilarisch en knotsgek boek? Zoek dan niet verder dan Mijn dikke vette zombiegoudvis van Mo O'Hara. Een hilarisch boek vol illustraties over een knettergekke zombiegoudvis die uit is op wraak... Lees meer »

Onze 8+ cadeautips

Onze 8+ cadeautips

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor iemand van 8 tot 12 jaar? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Boeken
Iris Boter - Zootje ongeregeld
Iris Boter
John Kelly - De Monsterdokter
John Kelly

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws