Zoeken
Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing

Juf Braaksel en de gigantische ontploffing

Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!
Omschrijving

Eindelijk is het zover: vandaag gaat groep zeven op schoolreis! Ze kunnen niet wachten tot de bus naar Texel vertrekt. Maar dan krijgen ze de schrik van hun leven. Net voordat de bus gaat rijden stapt juf Brakel in. Ze dachten dat ze voorgoed van haar af waren, maar ze is terug!
En het wordt nóg erger, want van Braaksel moet juf Evi op school blijven en ze gaan ook niet meer naar Texel. In plaats daarvan neemt Braaksel ze mee naar een kasteel in Zuid-Limburg. Het is een griezelige plek vol geheimen. Waarom heeft Braaksel deze mysterieuze plek uitgekozen? Het heeft vast iets te maken met een blauw blikje dat ze van haar op moeten graven in de kasteeltuin. Wat zou erin zitten? Lotte, Thijs, Milou en Lucas moeten het weten. Ze gaan zelfs 's nachts in het donkere bos op onderzoek uit om erachter te komen...

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Digitale download: Juf Braaksel en de gigantische ontploffing - Carry Slee
ISBN: 9789048868636
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-09-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Gebonden: Juf Braaksel en de gigantische ontploffing - Carry Slee
ISBN: 9789048868629
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 05-09-2023
Prijs: € 17,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Audio download: Juf Braaksel en de gigantische ontploffing - Carry Slee
ISBN: 9789048868643
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-09-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 348 minuten

Bestel

Serie: Juf Braaksel Illustrator: Iris Boter Voorlezer: Ricky Koole NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen/ tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: spijbelen en schoolproblemen THEMA: Kinder- / tienerfictie: vriendschapsverhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Nieuws
Wat verschijnt er in september

Wat verschijnt er in september

Het is alweer september! De zomervakantie is voorbij, maar niet getreurd: deze maand komen er weer ontzettend leuke boeken aan waardoor jij lekker kan ontspannen na het harde werken op school. Lees je mee? Lees meer »

Juf Braaksel-film in de maak!

Juf Braaksel-film in de maak!

Nicolette van Dam speelt de hoofdrol in de verfilming van de Juf Braaksel-boekenserie. De presentatrice en actrice kruipt in de huid van de gemene juf in Juf Braaksel en de magische ring. Lees meer »

Boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 5
Tjerk Noordraven
Nadia Shireen - Grimwoud
Nadia Shireen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws