Zoeken
Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing

Juf Braaksel en de gigantische ontploffing

Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!
Omschrijving

Als de leerlingen uit groep 7 eindelijk op schoolreisje gaan, zijn ze natuurlijk superblij. Maar dat slaat al snel om als juf Braaksel opeens in de bus staat... O nee, ze is terug!
Vanaf dat moment gaat alles anders dan gepland: ze gaan niet meer naar Texel met juf Evi, maar met Braaksel naar een kasteel in Zuid-Limburg. Dat blijkt een griezelige plek vol geheimen te zijn. En Braaksel heeft deze plek duidelijk met een reden uitgekozen. Al snel blijkt dat ze op zoek is naar een mysterieus blauw blikje. Maar wat erin zit en wat ze ermee wil? Daar moeten Lotte, Thijs, Lucas en Milou achter zien te komen!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Juf Braaksel en de gigantische ontploffing - Carry Slee
ISBN: 9789048868629
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 05-09-2023
Prijs: € 17,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Juf Braaksel en de gigantische ontploffing - Carry Slee
ISBN: 9789048868636
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 05-09-2023
Prijs: € 8,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Serie: Juf Braaksel Illustrator: Iris Boter NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen/ tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: spijbelen en schoolproblemen THEMA: Kinder- / tienerfictie: vriendschapsverhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 4
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws