Zoeken
Matt Haig - Echo

Echo

Matt Haig

Echo is een krachtig scifi-verhaal over liefde, verlies en wat ons nou écht menselijk maakt
Omschrijving

Audreys vader heeft haar geleerd menselijk te blijven in de moderne wereld waarin ze leven. Ze heeft een muur om zichzelf heen gebouwd; een muur van boeken en muziek, filosofie en dromen. Een muur die Audrey onderscheidt van echo's: verfijnde, emotieloze machines die zijn ontworpen om sprekend op mensen te lijken en voor mensen te werken, maar die niet menselijk zijn.
Daniël is een echo, maar hij is niet zoals de andere echo's. Hij voelt een connectie met Audrey, een gevoel dat niet past in het ontwerp van Daniël. Hij kan het dan ook niet begrijpen of uitleggen. En wanneer Audrey zich in verschrikkelijk gevaar bevindt, weet hij dat hij haar móét redden.

Fragment

Auteur: Matt Haig
Auteur

Matt Haig (1975) is zeer veelzijdig: hij schrijft romans, kinder-boeken, non-fictie en filmscenario's. Zijn werk is bekroond, bejubeld en verfilmd. Van zijn boeken worden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en hij wordt vertaald in meer dan vijftig landen.

Edities & Details
Digitale download: Echo - Matt Haig
ISBN: 9789048865833
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-09-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Paperback: Echo - Matt Haig
ISBN: 9789048865826
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 13-09-2022
Prijs: € 19,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Vertaler: Merel Leene NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 14 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: sciencefiction BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Science Fiction / General

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws