Zoeken
Annemarie Bon - De avonturen van Haas en zijn vrienden

De avonturen van Haas en zijn vrienden

Annemarie Bon

Een superfijne Haas-bundel: En de groeten van Haas en Haas in de stad in één boek!
Omschrijving

Haas in de stad
Haas ontvangt een leuke brief: hij heeft een reisje naar de grote stad gewonnen! Haas blijkt niet de enige uit het bos te zijn, ook zijn vrienden Rat, Stinkie, Kip, Raaf en Big hebben de prijs gewonnen.
De dieren uit het bos vertrekken met z'n allen naar de stad, maar waarom is het daar zo druk en wat moeten ze doen als elk dier iets anders wil doen? Als iedereen maar op tijd terug is voordat de bus weer naar het bos vertrekt...

En de groeten van Haas
Haas is eigenlijk niet zo dapper. Toch durft hij een veer van Zwaan te plukken voor Kip om in haar eigen staart te steken. Zwaan besluit Haas een lesje te leren en brengt hem ver weg. Op de terugreis beleeft Haas allerlei avonturen en maakt hij overal nieuwe vrienden. En heeft hij heimwee? Dan stuurt hij Kip een kaartje. Aan het eind van deze grote reis blijkt Haas veranderd van een angsthaas in een koele kikker!

Fragment

Auteur: Annemarie Bon
Auteur

Annemarie Bon was biochemisch analiste, freelance journalist bij het Brabants Dagblad en hoofdredacteur van het kinderblad Taptoe, maar als jeugdboekenschrijfster vond zij pas echt haar draai. Ze is o.a. bekend van de boeken die ze schrijft over Haas, maar ze schreef ook zes jeugdromans.

Edities & Details
Digitale download: De avonturen van Haas en zijn vrienden - Annemarie Bon
ISBN: 9789048868544
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-10-2023
Prijs: € 7,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Gebonden: De avonturen van Haas en zijn vrienden - Annemarie Bon
ISBN: 9789048868537
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 24-10-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Illustrator: Gertie Jaquet NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Travel BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General
Boeken
Diverse auteurs - Het zonnige zomerboek
Diverse auteurs

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws