Zoeken
Iris Boter - Zootje ongeregeld

Zootje ongeregeld

Iris Boter

Tore en haar enorme familie zullen je hart veroveren!
Omschrijving

Tore woont met haar enorme familie in een groot, rommelig huis: het is er altijd druk en gezellig! Maar haar klasgenootjes vinden het maar raar bij haar thuis en er komt nooit iemand spelen. Daarom besluit Tore het huis op te ruimen en een feest te geven, zodat iedereen kan zien hoe fijn het er is. Ze begint met een grote kast vol oud papier en brengt alles naar de container bij school. Opgeruimd staat netjes!
Maar dan staat er een vrouw van KindZorg aan de deur. Ze wil de adoptiepapieren zien van haar broertje Olle.
O jee... Lagen die niet in de kast die Tore net heeft opgeruimd?

Zal het Tore en haar familie lukken om te voorkomen dat Olle bij hen wordt weggehaald?


Iris Boter is fulltime schrijver en illustrator. Ze schreef al meer dan 30 boeken en illustreerde er meer dan 150, waaronder de boeken over Juf Braaksel én de boeken over de Zoete Zusjes.

Fragment

Auteur: Iris Boter
Auteur

Iris Boter (1972) studeerde af aan de kunstacademie in Kampen, waar ze nu ook woont met haar man, kind, poes en konijn.Iris werkt als illustrator en als schrijver. Ze illustreerde al meer dan honderd boeken, onder andere de Juf Braaksel-serie van Carry Slee. Voor Zootje ongeregeld schreef ze het verhaal én maakte ze de illustraties.

Edities & Details
Gebonden: Zootje ongeregeld - Iris Boter
ISBN: 9789048859818
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 08-06-2021
Prijs: € 16,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Digitale download: Zootje ongeregeld - Iris Boter
ISBN: 9789048859825
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-06-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Audio download: Zootje ongeregeld - Iris Boter
ISBN: 9789048859832
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-06-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 189 minuten

Bestel

Illustrator: Iris Boter Voorlezer: Peggy Vrijens NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: adoptie / pleegzorg BISAC: JUVENILE FICTION / Family / General (see also headings under Social Themes)
Nieuws
De Stemweek van de Kinderjury is gestart!

De Stemweek van de Kinderjury is gestart!

Na de Kinderjury Leesweken is het deze week eindelijk zover: de Kinderjury Stemweek! Van 11 t/m 17 april kan je stemmen op je favoriete boek uit 2021! Lees meer »

Bekendmaking Kinderjury-tiptitels

Bekendmaking Kinderjury-tiptitels

De Leesweken van de Kinderjury zijn gestart! Van 9 februari tot 10 april worden kinderen aangemoedigd om zo veel mogelijk te gaan lezen. Om kinderen te helpen bij het uitzoeken van hun favoriete boek heeft de Kinderjury een tiplijst samengesteld. Op de tiplijst staan 25 boeken per leeftijdscategorie voor de leeftijden 6 tot 9 en 10 tot 12.   Lees meer »

Leesfragment 'Zootje ongeregeld'

Leesfragment 'Zootje ongeregeld'

Heb jij zin in een verhaal vol spanning over een chaoische familie? Dan kun je Zootje ongeregeld van Iris Boter zeker niet laten liggen. Lees hier alvast een klein fragmentje! Lees meer »

Onze 8+ cadeautips

Onze 8+ cadeautips

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor iemand van 8 tot 12 jaar? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Boeken
Matt Haig - Eefje en de dieren
Matt Haig

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws