Zoeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Omschrijving

Dat heb ik weer: het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd¿op de verkeerd!

Britt vindt het leven soms knap ingewikkeld. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Noah, haar moeder is verliefd op de grootste loserleraar van de school, Blok Geitensok, en de film waarvoor ze auditie wil doen wordt tot haar grote teleurstelling uitgesteld. Maar het ergste is wel dat ze Dave niet uit haar hoofd kan zetten. Daar heeft haar nieuwe hartsvriendin Puck wel een oplossing voor: ze moet gewoon verkering nemen met Dennis, de gitarist van Pucks band!
Als Britt denkt dat het allemaal niet nóg erger kan, komt haar vader met nieuws dat haar leven flink op zijn kop zet. Gelukkig is Puck er altijd voor haar. Maar zijn ze wel hartsvriendinnen? Britt ontdekt dat Puck iets geheimhoudt. Maar wat?

Dat heb ik weer: het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd¿op de verkeerd! is het tweede deel van de serie over het leven van Britt. Wil je Britt ontmoeten? Kijk dan op www.dathebikweer.com voor nog meer testjes en maak kennis met Britt!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789048853908
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-08-2019
Prijs: € 20,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Gebonden: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789048831241
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 21-09-2015
Prijs: € 12,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Gebonden: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789049923563
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 24-02-2009
Prijs: € 13,95
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Serie: Dat heb ik weer! NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Family / Parents BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Ruby Coene - De Zussenmeren
Ruby Coene
Barbara Jurgens - Atalante
Barbara Jurgens

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws