Zoeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Omschrijving

Het derde deel in de Dat heb ik weer serie

Britt lijkt het eindelijk goed voor elkaar te hebben. Ze gaat met Dave, de knapste en liefste jongen van haar school, met wie ze ook de hoofdrol speelt in een nieuwe bioscoopfilm. En de band Crazy Ontbijtkoek, waarvan ze manager is, begint succes te hebben. Oké, haar vader staat op het punt om naar Japan te emigreren, haar moeder is meer dan ooit verliefd op Blok Geitensok, de grootste loserleraar ever, en er doen gemene roddels de ronde over Noah, met rampzalige gevolgen voor Crazy Ontbijtkoek. En wat doet de superknappe Melanie de hele tijd in de buurt van Dave? Voor Britt het weet, zit ze tot over haar oren in de problemen. Hoe redt ze zich hier nu weer uit?

Dat heb ik weer deel 3: crazy ouders, mega misverstanden en een valse gossip queen is het derde deel van de serie over het leven van Britt. Met superleuke testjes en grappige blogs van Britt!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789048853915
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-08-2019
Prijs: € 21,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Gebonden: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789048831258
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 29-09-2015
Prijs: € 12,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Gebonden: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789049923877
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 05-03-2010
Prijs: € 13,95
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Serie: Dat heb ik weer! NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Family / Parents BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Scott Reintgen - De held van Fabel
Scott Reintgen
Cora Sakalli - Rennen!
Cora Sakalli

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws