Zoeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Omschrijving

Britt gaat helemaal uit haar dak. Blok Geitensok, de grootste loserleraar van school die verkering heeft met haar moeder, gaat verhuizen. Zou ze dan eindelijk van hem af zijn? Samen met haar broertje geeft Britt zich meteen op voor het tv-programma Gezocht: leuke man voor onze moeder. Puck, Britts BFF, is desperate in love op Michael. Hij helpt haar bij het maken van posters voor haar band Crazy Ontbijtkoek. Het wordt tijd dat de band doorbreekt, vindt Puck. Ze maken een coole clip en plaatsen die op YouTube. Zal Crazy Ontbijtkoek eindelijk beroemd worden?

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789048853922
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-08-2019
Prijs: € 16,99
Omvang: 200 pagina's

Bestel

Gebonden: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789049924591
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 19-02-2011
Prijs: € 13,95
Omvang: 199 pagina's

Bestel

Serie: Dat heb ik weer! NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Barbara Jurgens - De wolventemmer - Opgejaagd
Barbara Jurgens

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws