Zoeken
Carry Slee - Geklutste geheimen met strafwerk toe; confetticonflict; kilometers cola en knetterende ruzie

Geklutste geheimen met strafwerk toe; confetticonflict; kilometers cola en knetterende ruzie

Carry Slee

Omschrijving

Drie toptitels van Carry Slee in één boek!

Geklutste geheimen met strafwerk toe

Jeroen weet waar het gestolen geld voor de schoolreis is gebleven. Maar hij durft het aan niemand te vertellen, want hij is bedreigd door de daders...

Getipt door de Nederlandse Kinderjury

Confetticonflict

Mark en Jasmijn balen ervan dat Johan uit hun klas altijd zo gierig is. Jasmijn en Mark laten het daar niet bij zitten en bedenken een plannetje!

Bekroond door de Nederlandse Kinderjury

Kilometers cola en knetterende ruzie

Boris speelt supergoed saxofoon en zit in een bandje. Als de band een zangeres nodig heeft en Boris een advertentie plaatst, komt er een heel vreemd meisje op af...

Getipt door de Nederlandse Kinderjury

Carry Slee is vooral bekend geworden door haar kinderen jeugdboeken. Hele generaties zijn met haar boeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Geklutste geheimen met strafwerk toe; confetticonflict; kilometers cola en knetterende ruzie - Carry Slee
ISBN: 9789049926908
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 25-03-2014
Prijs: € 10,00
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Family / Parents BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family)
Boeken
Claus Brockhaus - Punks
Claus Brockhaus
May-Britt Mobach - Cleo & Bast
May-Britt Mobach
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws