Zoeken
Diverse auteurs - Hippe heksen en toffe tovenaars

Hippe heksen en toffe tovenaars

Diverse auteurs

Een bundel vol spannende en betoverende voorleesverhalen met schitterende, magische illustraties
Omschrijving

Magie... Wie is daar nou niet dol op?! In deze bundel vind je toffe voorleesverhalen met een magisch tintje. Een verhaal over de Academie voor Heksenhulpjes, over een heks die op date gaat, over een groot, geheimzinnig ei, over een heksenfestival, over het magische getal 7, en nog veel meer... Laat je betoveren door tien heerlijke verhalen, geschreven door verschillende auteurs, die worden begeleid door heel veel prachtige illustraties van verschillende illustratietalenten!

Auteur: Karine Jekel
Auteur

Auteur: Marloes Kemming
Auteur

Marloes Kemming wordt in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, gaat ze in Amsterdam wonen. Daar werkt ze parttime als communicatieadviseur en schrijft ze kinderboeken en artikelen over reizen en eten. Haar eerste roman voor volwassenen won in 2015 de debuutprijs Coffeecompany Book Award. Marloes houdt van de herfst, rode schoenen, zwemmen in zee, van boeken en champagne.

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie werkte ze jarenlang als adviseur in het stadhuis aan de Coolsingel. Nu werkt ze voor de gemeente en schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen.

Auteur: Ruby Coene
Auteur

Ruby Coene (1986) heeft haar eigen praktijk als kinder- en jeugdtherapeut in Utrecht. Naast schrijven is ze gek op lezen en reizen. Haar debuut, De Grote Race, is een interactief verhaal vol fantasie waarin oude legendes tot leven komen. De Zussenmeren is het vervolg hierop, dat weer vol staat met raadsels en puzzels om samen met Li en Nao op te lossen!
Ruby kwam op het idee voor De legendes van Li en Nao toen haar Taiwanese schoonzus haar vertelde over de vele spannende legendes uit haar land.

Auteur: Willemijn Kranendonk
Auteur

Willemijn Kranendonk (1994) is schrijver en dichter. Haar werk verscheen o.a. in Tirade, DW B, op Revisor en De Internet Gids. Ze studeerde in 2019 af aan de opleiding Creative Writing. Datzelfde jaar werd ze derde bij de Turing Gedichtenwedstrijd, en in 2017 stond ze al in de finale van Write Now!. Haar debuutroman, De Geliefden, verscheen bij Uitgeverij Van Oorschot en haar eerste kinderboek verscheen in 2022 bij Billy Bones.

Auteur: Lucas van de Meerendonk
Auteur

Na het afronden van de opleiding Journalistiek ging Lucas van de Meerendonk aan de slag als verslaggever voor onder andere Zapp Weekjournaal. Sinds 2017 is hij een van de vaste verslaggevers en presentatoren van het NOS Jeugdjournaal: zijn droombaan. Pas op voor de billenbijter! Gruwelijk grappige gedichtjes over griezels is zijn debuut, waarin zijn liefde voor schrijven en griezelen samenkomt.

Auteur: Kelly van Kempen
Auteur

Kelly van Kempen (1990) studeerde Culturele Antropologie, vanwege haar nieuwsgierigheid naar alles dat 'anders' of juist 'normaal' is, en wie dat dan bepaalt. Daarna volgde ze een jaar les in proza, poëzie en toneel op de Schrijversvakschool. Bij Billy Bones schrijft ze de superspannende, magische serie De Sterrensteen.

Auteur: Anke Kranendonk
Auteur

Anke Kranendonk is al 25 jaar schrijver. Daarvoor was ze actrice. Ze had haar eigen (jeugd)theatergroep, en speelde zowel in het theater als op scholen en voor de televisie. Anke debuteerde in 1993 met Van huilen krijg je dorst, bij uitgeverij Lemniscaat. Sindsdien heeft ze meer dan honderd boeken geschreven.

Auteur: Femke Dekker
Auteur

Femke Dekker ontdekte op haar tiende dat verhalen schrijven een eerste levensbehoefte is, vooral als er magie aan te pas komt. Haar hele lagere en middelbare schooltijd schreef ze - altijd en overal. Heel wat docenten denken waarschijnlijk nu nog dat ze ijverig aantekeningen maakte onder de les... In 2003 publiceerde Zwijsen haar eerste boek, Joris en de Zonneprinses, en sindsdien schrijft ze spannende, magische boeken voor kinderen.

Auteur: Pamela Sharon
Auteur

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Het werd genomineerd voor zowel de Jonge Jury als het Beste Boek voor Jongeren en verschijnt binnenkort in Duitsland in vertaling. Haar tweede YA-boek, Wie ik gisteren was, verscheen in 2022.

Edities & Details
Gebonden: Hippe heksen en toffe tovenaars - Diverse auteurs
ISBN: 9789048864775
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 27-09-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Hippe heksen en toffe tovenaars - Diverse auteurs
ISBN: 9789048864782
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 27-09-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Illustrator: Lena Addink Illustrator: Michiel van Thillo Illustrator: Stefan Yamá Cab Illustrator: Ingrid Wuyster Illustrator: Elisa Stolwijk Illustrator: Yulia Gorkina Illustrator: Nicole van Dooren Illustrator: Pyhai Illustrator: Nadia Meezen Illustrator: Aida de Jong NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: heksen, tovenaars en magiërs THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic
Boeken
Diverse auteurs - Het leuke lenteboek
Diverse auteurs
Marianne Busser & Ron Schröder - Papa Wapper wordt een held!
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws