Zoeken
Blog
Acht prinsessen en een toverspiegel - #1 Héloïse

Acht prinsessen en een toverspiegel - #1 Héloïse

In april verschijnt bij Moon het prachtige sprookjesboek vol stoere en heldhaftige prinsessen: ‘Acht prinsessen en een toverspiegel’. Lees meer »

Moon Maandag - #13

Moon Maandag - #13

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het nieuwe jaar. We laten (hopelijk) het koude weer achter ons en gaan heerlijk richting de lente 😊. In de vorige blog heeft Renée afscheid genomen. Ik (Manuela) neem het stokje van Reneé over en ben sinds februari de nieuwe stagiaire van Moon. Megaspannend, maar ik heb ook superveel zin om alles over het uitgeversvak te leren en mee te werken aan alle gave projecten. In februari zijn er vier hele mooie boeken verschenen, is bekendgemaakt dat drie van onze boeken op de Kinderjury-tiplijst staan (woohoo!) en hebben we nog steeds heel veel mooie actieprijzen lopen.  Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Manuela

Vraag maar raak Vrijdag - Manuela

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze nieuwe stagiaire kennen! Lees meer »

Writers Wednesday: Cora Sakalli

Writers Wednesday: Cora Sakalli

Het is tijd voor alweer de tweede Writers Wednesday van het nieuwe jaar! Deze maand leren we Cora Sakalli, auteur van de boeken Rennen! en Sjaan Nel Konijn, beter kennen aan de hand van een aantal vragen en dilemma’s. In april verschijnt haar nieuwe boek Superkat, een bijzonder prentenboek over hoe gewoon ook heel bijzonder kan zijn. Wij kunnen niet wachten!  Lees meer »

Moon Maandag - #12

Moon Maandag - #12

Het is weer tijd voor de eerste Moon Maandag van het nieuwe jaar en meteen ook mijn laatste blog! Wat is de tijd snel gegaan… Ik heb het ongelofelijk naar mijn zin gehad hier en ik draag het stokje vanaf morgen over aan Manuela, die een ongelofelijk leuke stage tegemoet gaat! Maar weer over op de echt belangrijke nieuwtjes 😉. In januari verschenen er geen boeken bij ons maar toch kunnen we weer een paar leuke nieuwtjes delen van de afgelopen maand, blikken we vooruit én hebben we vooral heel veel mooie actieprijzen lopen nu! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Renée

Vraag maar raak Vrijdag - Renée

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze stagiaire Renée kennen! Lees meer »

Writers Wednesday: Michelle Leuveld

Writers Wednesday: Michelle Leuveld

Het is tijd voor de eerste Writers Wednesday van 2022! We gaan jullie voorstellen aan een van onze nieuwe auteurs wiens eerste prentenboek in februari bij ons zal verschijnen: Michelle Leuveld! Lees meer »

Moon Maandag - #11

Moon Maandag - #11

Hoi! Heeft iedereen fijn kunnen genieten van de kerst? 2021 is voorbijgevlogen en dus is het hoog tijd om weer even terug te blikken op het afgelopen jaar. We zijn in februari begonnen met de maandelijkse Moon Maandag, dus hoe sluiten we het jaar beter af dan met de elfde editie van deze nieuwsrubriek met daarin onze hoogtepunten van 2021?! Lees meer »

« 1 ... 4 5 6 ... 9 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws