Zoeken
Blog
Vraag maar raak Vrijdag - Nina

Vraag maar raak Vrijdag - Nina

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze redacteur Nina kennen! Lees meer »

Writers Wednesday: Annemarie Bon

Writers Wednesday: Annemarie Bon

Het is weer de eerste woensdag van de maand en dat betekent dat we een van onze auteurs in het zonnetje gaan zetten! Deze week heeft Annemarie Bon een aantal vragen beantwoord! In februari 2022 verschijnt haar nieuwste boek bij ons: 365 dingen om te doen met je kleinkind, het ideale doeboek voor opa's en oma's! Lees meer »

Moon Maandag - #10

Moon Maandag - #10

Het is tijd voor de tiende Moon Maandag en tijd om in de feestsfeer te komen! Ben je al druk bezig het huis te versieren en cadeautjes voor iedereen te verzamelen? Wij zijn deze maand vooral bezig geweest met ons nieuwe TikTok-account @moonyoungadult. Verder zijn we naar een literaire pitch geweest en hebben we de details van een hele gave pre-order actie besproken… Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Luna

Vraag maar raak Vrijdag - Luna

We beginnen vanaf nu met een nieuw item! Elke tweede vrijdag van de maand zal er een Vraag maar raak Vrijdag online komen waarin we onszelf voorstellen en enkele lezersvragen beantwoorden. Nu we de 5000 volgers op onze @moonyoungadult Instagram hebben gehaald en we sinds kort ook TikTok hebben, leek het ons weer eens tijd om te vertellen wie er allemaal achter het scherm zitten! We beginnen de Vraag maar raak Vrijdag met het voorstellen van onze uitgever: Luna! Lees meer »

Writers Wednesday: Marjet Huiberts

Writers Wednesday: Marjet Huiberts

Het is weer de eerste woensdag van de maand en dat betekent dat we een van onze auteurs beter gaan leren kennen. Deze week heeft Marjet Huiberts een aantal vragen beantwoord! Haar nieuwste boek De Schminkpietjes zal vanaf 8 november (nog iets minder dan een week!) verkrijgbaar zijn in elke (online) boekhandel! Een heerlijk prentenboek om vast in de sfeer van het Sinterklaasfeest te komen. Lees meer »

Moon Maandag - #9

Moon Maandag - #9

Het is weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Deze maand zijn we druk bezig geweest met de Kinderboekenweek, onze eerste boekpresentatie die weer gewoon in een echte boekhandel plaatsvond – met mensen?! – en veel afspraken met buitenlandse uitgeverijen vanwege de digitale Frankfurter Buchmesse! En we hadden afgelopen week iets te vieren: onze @moonyoungadult pagina heeft namelijk vorig weekend de 5000 volgers gehaald! Lees meer »

Writers Wednesday: Lucas van de Meerendonk

Writers Wednesday: Lucas van de Meerendonk

Het is weer zover: tijd voor een nieuwe Writers Wednesday! Deze maand laten we jullie kennismaken met Lucas van de Meerendonk. Zijn eerste boek, Pas op voor de billenbijter!, zal vanaf 15 oktober verkrijgbaar zijn in elke (online) boekhandel! Lees meer »

Moon Maandag - #8

Moon Maandag - #8

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!   Het is alweer tijd voor mijn tweede Moon Maandag, wat gaat de tijd snel! We zijn met zoveel leuke projecten bezig op het moment en ik kan niet wachten om er een paar met jullie te delen. Gisteren waren we bij YALFU 2021 en wat hebben we het naar onze zin gehad! Verder zijn er de afgelopen maand een paar hele leuke boeken binnengekomen en zelfs een paar geweldige trailers online gezet! Wil je meer weten? Blijf dan lezen… Lees meer »

« 1 ... 5 6 7 ... 9 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws