Zoeken
Blog
Moon Maandag - #8

Moon Maandag - #8

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!   Het is alweer tijd voor mijn tweede Moon Maandag, wat gaat de tijd snel! We zijn met zoveel leuke projecten bezig op het moment en ik kan niet wachten om er een paar met jullie te delen. Gisteren waren we bij YALFU 2021 en wat hebben we het naar onze zin gehad! Verder zijn er de afgelopen maand een paar hele leuke boeken binnengekomen en zelfs een paar geweldige trailers online gezet! Wil je meer weten? Blijf dan lezen… Lees meer »

Writers Wednesday: Barbara Jurgens

Writers Wednesday: Barbara Jurgens

We zijn weer terug met een nieuwe Writers Wednesday! Vandaag leren we Barbara Jurgens, auteur van De wolventemmer, De wolventemmer – Opgejaagd, Het wilde leven van Benjamin Bontje en Hond vs. Kat, beter kennen aan de hand van een aantal vragen en dilemma’s. Lees meer »

Moon Maandag - #7

Moon Maandag - #7

Het is weer zover… het is Moon Maandag! In de vorige blog heeft Anouk helaas afscheid genomen. Ik (Renée) ben de nieuwe stagiaire sinds 9 augustus. Ik heb onwijs veel zin in deze stage en kan niet wachten om alles omtrent onze nieuwste en te verschijnen boeken via zowel de website als social media met jullie te delen. Hier alvast een kleine sneak peek… De eerste maand werd ik meteen in het diepe gegooid en mocht ik meewerken aan een paar hele leuke projecten: Lees meer »

Writers Wednesday: Sam Loman

Writers Wednesday: Sam Loman

Nadat ik mijn laatste nieuwsbrieven heb verstuurd en mijn laatste Moon Maandag online heb gezet, volgt nu mijn laatste Writers Wednesday (als jullie nu nog niet weten dat mijn stage ten einde loopt, weet ik het ook niet meer! ;)). Deze maand zetten wij duizendpoot Sam Loman in het zonnetje.  Lees meer »

Moon Maandag – #6

Moon Maandag – #6

Mijn allerlaatste Moon Maandag. Het is een beetje cliché, maar de tijd is echt voorbij gevlogen! Natuurlijk neem ik even de tijd om afscheid te nemen, maar de Moon Maandag draait om de leuke nieuwtjes, dus die zal ik ook zeker niet vergeten! ;) Daarnaast heb ik ook nog een allerlaatste roep om hulp, are you guys up for it? Lees meer »

Writers Wednesday: Iris Boter

Writers Wednesday: Iris Boter

Het is weer de eerste woensdag van de maand en ondertussen weten we allemaal wat dat betekent: een nieuwe Writers Wednesday! Deze keer laten wij illustrator en schrijfster Iris Boter aan het woord. Haar nieuwe boek Zootje ongeregeld verscheen in juni bij Moon. Lees meer »

Moon Maandag – #5

Moon Maandag – #5

Dachten jullie bijna dat er geen Moon Maandag meer zou komen vandaag, hè? We zijn vandaag ietsjes later dan normaal, maar beter laat dan nooit: een nieuwe Moon Maandag, wederom speciaal voor jullie! Deze maandag vertellen wij jullie alles over de boekpresentatie van De Grote Race, de online boekenclub met Jennifer Niven morgenavond en meer! Lees meer »

Moon Maandag – #4

Moon Maandag – #4

Druk, druk, druk. Een voor een komen dan eindelijk al die prachtige boeken uit waar jullie zo lang op hebben moeten wachten. Lees meer »

« 1 ... 6 7 8 9 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws