Zoeken
Blog
Moon Maandag #27

Moon Maandag #27

De maand mei is weer voorbij gevlogen! Maar… ook deze maand hebben wij weer alles op alles gezet zodat er weer twee geweldige, nieuwe en speciale titels verschenen, waar jullie volop van kunnen genieten! In deze nieuwe editie van onze Moon Maandag blog delen wij naast de twee fantastische titels van deze maand ook weer leuke nieuwtjes. Doorlezen maar! 😉 Lees meer »

Moon Maandag #26

Moon Maandag #26

Ben jij nog op zoek naar een leuk boek om te lezen in de meivakantie? Dan ben je hier aan het goede adres! In deze nieuwe editie van onze Moon Maandag blog delen wij weer veel leuke nieuwtjes en ontdek je een aantal geweldige titels die deze maand zijn verschenen. Dus…aarzel niet en lees gauw verder! 😉 Lees meer »

Moon Maandag #25

Moon Maandag #25

Leuk dat je even de tijd neemt om alweer de 25e editie van onze Moon Maandag blog te lezen! Dit keer weer vol met leuke nieuwtjes. Niet alleen verscheen er deze maand een nieuw boek, maar ook vond de kinderboekenbeurs in Bologna plaats. Verder hebben wij leuk nieuws over de trilogie van Estelle Maskame en is het alweer het einde van de kleurwedstrijd. Kortom genoeg om te lezen! Lees meer »

Moon Maandag #24

Moon Maandag #24

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het jaar. In de vorige blog heeft stagiaire Esther afscheid van jullie genomen. Ik (Mari-Lucia) neem het stokje van Esther over en ben sinds begin februari de nieuwe stagiaire van Moon. Ik heb er enorm veel zin in en kijk ernaar uit om mee te werken bij Moon en álles te leren! Ik sta te popelen om blogs vol met leuke nieuwtjes voor jullie te schrijven, dus laten we maar meteen beginnen! Lees meer »

Moon Maandag #23

Moon Maandag #23

Tijd voor de allereerste Moon Maandag van 2023 en tegelijkertijd voor mijn laatste blog als stagiaire. Wat zijn die maanden omgevlogen! Naast dat ik kan terugkijken op een superleuke en leerzame periode, heb ik ook weer toffe nieuwtjes te delen! Lezen jullie mee? Lees meer »

Moon Maandag #22

Moon Maandag #22

Deze 22e Moon Maandag is alweer de laatste van 2022. Wat is het jaar omgevlogen! Hoewel er deze maand geen nieuwe boeken verschijnen, hebben we weer genoeg leuke dingen te delen! Zo hebben we nieuwtjes over onze auteurs, geven we cadeautips, zijn er leuke (win)acties en geven we vast een voorproefje voor 2023. Lees gauw verder! Lees meer »

Moon Maandag #21

Moon Maandag #21

Terwijl we de allerlaatste maand van het jaar naderen, is het ook weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer genoeg nieuwtjes die we graag met jullie delen! Niet alleen verschenen er in november drie nieuwe boeken, maar ook is het Moon-team uitgebreid met een nieuwe stagiaire. Verder hadden we de presentatie van onze nieuwe jaarplannen (waar we vast een klein voorproefje van zullen geven), én we vertellen je vast iets over een toffe actie die er in december aan zit te komen. Ben je al benieuwd geworden? Lees meer »

Writers Wednesday: Marloes Kemming

Writers Wednesday: Marloes Kemming

Het is alweer de eerste woensdag van november. Tijd voor een nieuwe Writers Wednesday! Dit keer stelden we een aantal (dilemma)vragen aan Marloes Kemming. Haar boek Fabulant, een spannende 10+-titel vol magie, verscheen afgelopen maand bij Moon.  Lees meer »

« 1 2 3 ... 8 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws