Zoeken
Blog
Moon Maandag #24

Moon Maandag #24

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het jaar. In de vorige blog heeft stagiaire Esther afscheid van jullie genomen. Ik (Mari-Lucia) neem het stokje van Esther over en ben sinds begin februari de nieuwe stagiaire van Moon. Ik heb er enorm veel zin in en kijk ernaar uit om mee te werken bij Moon en álles te leren! Ik sta te popelen om blogs vol met leuke nieuwtjes voor jullie te schrijven, dus laten we maar meteen beginnen! Lees meer »

Moon Maandag #23

Moon Maandag #23

Tijd voor de allereerste Moon Maandag van 2023 en tegelijkertijd voor mijn laatste blog als stagiaire. Wat zijn die maanden omgevlogen! Naast dat ik kan terugkijken op een superleuke en leerzame periode, heb ik ook weer toffe nieuwtjes te delen! Lezen jullie mee? Lees meer »

Moon Maandag #22

Moon Maandag #22

Deze 22e Moon Maandag is alweer de laatste van 2022. Wat is het jaar omgevlogen! Hoewel er deze maand geen nieuwe boeken verschijnen, hebben we weer genoeg leuke dingen te delen! Zo hebben we nieuwtjes over onze auteurs, geven we cadeautips, zijn er leuke (win)acties en geven we vast een voorproefje voor 2023. Lees gauw verder! Lees meer »

Moon Maandag #21

Moon Maandag #21

Terwijl we de allerlaatste maand van het jaar naderen, is het ook weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer genoeg nieuwtjes die we graag met jullie delen! Niet alleen verschenen er in november drie nieuwe boeken, maar ook is het Moon-team uitgebreid met een nieuwe stagiaire. Verder hadden we de presentatie van onze nieuwe jaarplannen (waar we vast een klein voorproefje van zullen geven), én we vertellen je vast iets over een toffe actie die er in december aan zit te komen. Ben je al benieuwd geworden? Lees meer »

Writers Wednesday: Marloes Kemming

Writers Wednesday: Marloes Kemming

Het is alweer de eerste woensdag van november. Tijd voor een nieuwe Writers Wednesday! Dit keer stelden we een aantal (dilemma)vragen aan Marloes Kemming. Haar boek Fabulant, een spannende 10+-titel vol magie, verscheen afgelopen maand bij Moon.  Lees meer »

Moon Maandag #20

Moon Maandag #20

Het is alweer tijd voor de twintigste Moon Maandag! Ook dit keer hebben we weer een hoop leuke dingen te delen. Zo zijn er drie mooie boeken verschenen én er komt een speciale Netflix-editie van een van onze titels aan. Verder waren Luna en Esther op de Buchmesse in Frankfurt en vond de feestelijke boekpresentatie van Fabulant plaats. Genoeg reden om verder te lezen dus! Lees meer »

Moon Maandag #19

Moon Maandag #19

Inmiddels is het alweer herfst én is het weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer een hoop nieuwtjes te delen. Niet alleen zijn er maar liefst zes boeken verschenen, waarvan één thema-titel voor de Week Tegen Pesten, ook zijn we aanwezig geweest bij het BoekTok Live evenement in het Literatuurmuseum in Den Haag. En het is weer tijd voor een gloednieuwe kleurwedstrijd (dat rijmt 😉). Benieuwd geworden? Lees gauw verder! Lees meer »

Writers Wednesday: Oirik

Writers Wednesday: Oirik

Het is alweer even geleden dat de laatste Writers Wednesday online kwam, maar… beter laat dan nooit! Vandaag maken we aan de hand van een aantal vragen en dilemma’s kennis met Oirik. Hij schreef én illustreerde het spannende en grappige avonturenboek Owen en de dingen die niemand zag, dat binnenkort verschijnt! Lees meer »

« 1 2 3 4 ... 9 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws