Zoeken
Blog
Writers Wednesday: Lysette van Geel

Writers Wednesday: Lysette van Geel

Zijn we weer! Terug van weggeweest. Jullie dachten toch niet dat we jullie vergeten waren, hè? Natuurlijk niet! Ook deze maand vroegen wij, speciaal voor jullie, weer een van onze auteurs het hemd van het lijf. Deze maand is de gelukkige: Lysette van Geel! Lees meer »

Moon Maandag – #3

Moon Maandag – #3

Deze Moon Maandag is net even anders dan normaal. Deze maand hebben wij namelijk vooral heel veel werk verricht áchter de schermen. Het leek ons leuk om jullie deze keer wat meer te laten zien van het proces en wat voor dingen wij zoal doen op de uitgeverij, want ondanks de pandemie zitten wij zeker niet stil (theoretisch gezien natuurlijk wel, want we zitten achter een bureau, maar je snapt wat we bedoelen), werk genoeg! Lees meer »

Writers Wednesday: Ruby Coene

Writers Wednesday: Ruby Coene

Welkom bij weer een nieuwe Writers Wednesday (ligt het aan ons of klinkt het nu een beetje alsof we een podcast zijn begonnen? Haha)! Ook deze maand hebben wij weer een van onze auteurs een aantal vragen en dilemma’s voorgelegd. Deze maand is te gast: Ruby Coene! Ruby is één van Moons nieuwste aanwinsten, in mei verschijnt bij ons namelijk haar eerste Moon-boek: De Grote Race! Lees meer »

Moon Maandag – #2

Moon Maandag – #2

Laten we bij het begin beginnen: een voorstelrondje! Deze Moon Maandag wordt namelijk geschreven door de nieuwe stagiaire van Moon, Anouk (ik dus, hoi hallo, aangenaam!). Op 1 maart begon ik aan mijn stage bij Moon, wat betekent dat ik nu al bijna een maand op volle toeren meedraai op de uitgeverij. Pff, ik had er eerlijk gezegd nog niet echt bij nagedacht, maar wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Deze maand neem ik het stokje over van Elke en is het mijn beurt om jullie op de hoogte te stellen van alle leuke nieuwe dingen die ons deze maand op de uitgeverij hebben beziggehouden! Laten we maar meteen in het diepe springen… Lees meer »

Moon Maandag! - #1

Moon Maandag! - #1

Welkom bij Moon Maandag! Jouw maandelijkse update voor de nieuwtjes van Moon. We beginnen met deze rubriek om jullie op de hoogte houden van alles wat er bij Moon gebeurt. Deze rubriek zal elke laatste maandag van de maand gepost worden, en staat boordevol nieuwtjes over de boeken die binnenkort zullen verschijnen. Lees dus snel verder om te lezen waar we de laatste tijd allemaal mee bezig zijn geweest. Lees meer »

Sneakpreview Benjamin Bontje

Sneakpreview Benjamin Bontje

Hoera! Benjamin Bontje van Barbara Jurgens ligt sinds deze week in de boekwinkel! Ben je ook zo nieuwsgierig naar de avonturen van Benjamin Bontje en de familie Rattus in de diepste riolen van Amsterdam? Lees dan hier alvast het eerste hoofdstuk!     Lees meer »

Our Lives in Books Tag - Louise

Our Lives in Books Tag - Louise

De tweede Our Lives in Books Tag! Om de redactie van Moon wat beter te leren kennen doen wij hem komende weken allemaal een keer! Deze week: Louise, stagiaire bij Moon Lees meer »

Our Lives in Books Tag - Luna

Our Lives in Books Tag - Luna

We doen aan de hand van de Our Lives in Books-tag een voorstelrondje van de leden op de redactie. Vandaag: Luna, bureauredacteur. Lees meer »

« 1 ... 7 8 9 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws